2777
2789
عنوان

عجیب ترین اسمی که تا حالا شنیدین چی بوده!!

| مشاهده متن کامل بحث + 10861 بازدید | 568 پست
توسکا...
البته اسم قشنگیه ولی اسم یک گونه درخته... مثلا توسکا ، ممرز، سپیدار
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
وای من کار که میکردم یه اقایی اومده بود اسمش شایان شادمهر بود منم گفتم چه اسم و فامیل رندی بعد میدونین اسم باباش چی بود؟؟؟ چوپان
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما چندتا همسایه داشتیم به اسم کولر خانوم ...صد تومن خانوم....تازه خانوم...سیاره خانوم....تازه یه دوس داشتم تو مدرسه فامیلیش بی کس بود(با فتحه)
خدایا.......... من منتظر یه معجزه ام،
رب لا تذرنی فردا، وانت خیرالوارثین
یک دختری زمان ابتدایی تو کلاسمون بود اسمش شونم بود
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1