2777
2789
رو چه حسابی از خودتون فتوا میدید خود امام خمینی گفت تاتو برای بانوان درست ربطی به وضو نداره الان ناخ ...

عزیز دلم دلم‌میخواد تبریک بگم بهتون اگه اگه مقلد دینی هستید با شعور و علم پذیرفتیدش،وقتی امثال شمارو میبینم خدا میدونه چه قدر حس خوب میگیرم و دوس دارم به همه بگم همه اونایی که میبینید از زندگی سیرتون کردن یه سری نابینا هستن که دارن یه الگویی رو از هم تقلید میکنن که خودشونم نمیدونن چیه،بازم ازتون بابت درک و فهمتون تشکر میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم اولین باره میشنوم.و متاسفانه فکر نکنم درسته باشه حرفتون خیلی ها رو دیدم با اجازه مرجع تقلیدش ...

درست نیست  منم پرسیم وقتی با پوست یکی میشه واب وضو تزش رد میشه وپوست خیس میشه  ایرادش کجاست 

من عاشق تاتو هستم مخصوصا رو مچ پا روی کتف پشت گردن و روی سینه  شوهرم اجازه نمیده  بنظرتو ...

عزیزم راه فراری نیس هر جا بزنی دیده😂😂😂اما به نظرم اول ایشونو راضی کن بعد،البته که من یه فمینسم صد در صدم😂اما خب بالاخره به درد سر بعدش نمی ارزه

نمیدونم والا منم سوال کردم☹️حالا زدم میام میگم😅😂

عزیز اگ زدی بیا بگو منه ترسو خیلی دوستدارم از دردش نمیرم

از نظر اسلام نمیخواستم جواب بدم.ولی حالا که بحث شد بگم تتو چون جذب پوست میشه نه روی پوسته اشکالی ندار

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙
درست نیست  منم پرسیم وقتی با پوست یکی میشه واب وضو تزش رد میشه وپوست خیس میشه  ایرادش کجاس ...

دقیقا..اخه خیلی از خانومای مذهبی تتو ابرو دارن.میسه مگه غسل و نمازشون قبول نباشه بعد برن تتو کنن..تتو داخل پوسته مانعی روی پوست ایجاد نمیکنه اصلا

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

قیمتای تتو در چه حده خبر دارین شما؟ منم قصدشو دارم پولشو ندارم😯

والا فکر کنم بستگی به شهرتون داره،به نظر من چون همیشه میمونه باهات بهتره جای مطمئن بری،جایی که من میرم یه کم بالا هست اما واقعا کارشون عالیه،از ۴۵۰ طرح های ریزشون شروع میشه

عزیز دلم دلم‌میخواد تبریک بگم بهتون اگه اگه مقلد دینی هستید با شعور و علم پذیرفتیدش،وقتی امثال شمارو ...

خواهش میکنم گلم درست نیست وقتی نمیدونن جواب الکی بدن   اون دنیا باید جواب بدن نباید بیخود کسی رآ از دین به این خوبی زده کرد مگه گسی پرسید میشه نماز خوند یا نه  چی بگه ادم  من خودم مشگل ناخن بود برام میگفتم حتما مشگل که داره ولی هرمشگلی راهی داره پرسیدم گفت وضو جبره بگیرن  البته من ناخن نگاشتم   موفق باشی گلم جوابت عالی بود

اگه برنامه امروز طبيب شبكه ٣رو ميديدي پشيمون ميشدي حتما☹️

چرا؟؟اخه صدا و سیما ما متاسفانه نیم درصدم درست نیس،تقریبا همه جای دنیا این کارو انجام میدن و کاملا اکیه

من که تو فکرم اولین فرصت بزنم  رو دستم اسم همسرمو میخوام بزنم  پشت کمرم یا جلو دور و بر ...

عزیییزم اتفاقا منم اسم همسرمو میخوام بزنم وای اره ترقوه مم عاشقشم اما فعلا یکی میزنم اگه اکی بود اونم میزنم😂😂😂