رو چه حسابی از خودتون فتوا میدید خود امام خمینی گفت تاتو برای بانوان درست ربطی به وضو نداره الان ناخ ...
عزیز دلم دلممیخواد تبریک بگم بهتون اگه اگه مقلد دینی هستید با شعور و علم پذیرفتیدش،وقتی امثال شمارو میبینم خدا میدونه چه قدر حس خوب میگیرم و دوس دارم به همه بگم همه اونایی که میبینید از زندگی سیرتون کردن یه سری نابینا هستن که دارن یه الگویی رو از هم تقلید میکنن که خودشونم نمیدونن چیه،بازم ازتون بابت درک و فهمتون تشکر میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قیمتای تتو در چه حده خبر دارین شما؟ منم قصدشو دارم پولشو ندارم😯
والا فکر کنم بستگی به شهرتون داره،به نظر من چون همیشه میمونه باهات بهتره جای مطمئن بری،جایی که من میرم یه کم بالا هست اما واقعا کارشون عالیه،از ۴۵۰ طرح های ریزشون شروع میشه
عزیز دلم دلممیخواد تبریک بگم بهتون اگه اگه مقلد دینی هستید با شعور و علم پذیرفتیدش،وقتی امثال شمارو ...
خواهش میکنم گلم درست نیست وقتی نمیدونن جواب الکی بدن اون دنیا باید جواب بدن نباید بیخود کسی رآ از دین به این خوبی زده کرد مگه گسی پرسید میشه نماز خوند یا نه چی بگه ادم من خودم مشگل ناخن بود برام میگفتم حتما مشگل که داره ولی هرمشگلی راهی داره پرسیدم گفت وضو جبره بگیرن البته من ناخن نگاشتم موفق باشی گلم جوابت عالی بود