2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=139511451]چرا؟؟اخه صدا و سیما ما متاسفانه نیم درصدم درست نیس،تقریبا همه جای دنیا این کارو انجام میدن و کاملا ا ...[/QUOTE]

خانوم دكتر پروين متوسلين 

ميگفتن كه تتو رو ي سري افراد مشكل ايجاد ميكنه 

حتي بعضي اوقات گوشت خيلي اضافه و زشتي بالا مياد 

ميگفت ما دكترا توضيه ميكنيم تتو هيچوقت انجام ندن نه واسه ابرو نه هيچ جا ديگه

ميگفت وقتي تتو ميكنن بعد مدت كوتاهي پشيمون ميشن و ميان پيش ما واسه ليزر

تتو خوشگله اما دردسر هاي بعدش...

اميدوارم بهترين تصميم رو بگيري عزيزم

غسل چی😐😂😇 حدث پیامبره تتو شونده و تتو کننده مرتکب گناهن

اصولا باید گناه باشه چون اسیب زدن به بدنه ولی قشنگه انصافا

استارتر عزیز من کاری به تتو کردن نکرن شما ندارم انتخاب خودته جواب ایشونو فقط دادم نظر خودمم هست نظر مراجعو نمیدونم 

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.
[QUOTE= 139511451 ]چرا؟؟اخه صدا و سیما ما متاسفانه نیم درصدم درست نیس،تقریبا همه جای دنیا این کارو ا ...

اهان🤔من فکر کردم از لحاظ غسل و اینا گفتن،درسته به اینجاش فکر نکرده بودم مرسی عزیز دلم بابت راهنمایی اطلاعاتتون مهربون🙏🏻

غسل چی😐😂😇 حدث پیامبره تتو شونده و تتو کننده مرتکب گناهن

اولا زمان پیامبر تتو نبوده دوما سرچ کردم اشکال نداره

آیت الله خامنه‌ای (دام ظله):

به طور کلی حکم خالکوبی براساس فتوای آیة الله خامنه‌ای مدظله العالی چنین است:

«خالکوبی حرام نیست و اثری که از آن در زیر پوست می‌گذارد مانع از رسیدن آب نیست و وضو و غسل با آن صحیح است.»

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.
اولا زمان پیامبر تتو نبوده دوما سرچ کردم اشکال نداره آیت الله خامنه‌ای (دام ظله): به طور کلی حکم ...

«لَعَنَ رَسُولُ اللَّهِ ص النَّامِصَةَ وَ الْمُنْتَمِصَةَ وَ الْوَاشِرَةَ وَ الْمُسْتَوْشِرَةَ وَ الْوَاصِلَةَ وَ الْمُسْتَوْصِلَةَ وَ الْوَاشِمَةَ وَ الْمُسْتَوْشِمَةَ»

دو کلمه اخر : زنی که به خالکوبی زنان پرداخته و زنی که اجازه خالکوبی در بدنش را می‌دهد!

پیامبر خدا هرگز کسیو لعن نکردن و منظور گناه بودن این کاره

زندگی کوتاهتر از اونه که یه ثانیه شو هدر بدیم!
[QUOTE= 139511451 ]چرا؟؟اخه صدا و سیما ما متاسفانه نیم درصدم درست نیس،تقریبا همه جای دنیا این کارو ا ...

اتفاقا بخاطر همینم حرام شدن چونکه ضرر داره

مثل گوشت خوک

خب همه میخورنش و انسانن!

زندگی کوتاهتر از اونه که یه ثانیه شو هدر بدیم!