2777
2789
عنوان

ضد افتاب فوقالعادععع

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 41 پست

شون دیگه خیلی سبکه پوشش نداره...منم سان سیف میزنم پوشش مات و یکدست و نسبتا سبکی متوسطی داره.بژ متوسطشم به درد سبزه ها میخوره

السلام علیک یا بقیه الله ًعجل الله تعالی فرجه ًبه جمعمشق انتظار 👉بپیوندید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایرانیا خوب نیستن، من از وقتی گرون شده چنتا ایرانی امتحان کردم، صورتم لک آورد، سنگینم هستن، سینره، سیگل، دکتر ژیلا، شون...بدرد نمی خورن

خارجی قیمت مناسب بایودرما عالیه

ایرانیا خوب نیستن، من از وقتی گرون شده چنتا ایرانی امتحان کردم، صورتم لک آورد، سنگینم هستن، سینره، س ...

بایودرما چه قیمته؟ 

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
بایودرما هم‌تقریبا مثل درموبای هست کیفیتش  فقط خیلی شله قیمتاشون‌مثل هم بود ولی یهو درموبای خ ...

ارع واقعا تو دیجی کالا ک دیگع ۳۰۰بود:/

بایدرمام الان گرون شده تو همون مایع هاس فک کنم

ایرانیا خوب نیستن، من از وقتی گرون شده چنتا ایرانی امتحان کردم، صورتم لک آورد، سنگینم هستن، سینره، س ...

پس کلا باید قید قیمت مناسبو بزنم فک‌کنم

مرسی عزیز دلم ک‌وقت گزاشتی