2777
2789
عنوان

ضد افتاب فوقالعادععع

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 41 پست
ارع واقعا تو دیجی کالا ک دیگع ۳۰۰بود:/ بایدرمام الان گرون شده تو همون مایع هاس فک کنم

نه فکر نکنم دیگه سیصد باشه اونم

دقیقا یادمه دکتر پوست برام نوشت گفت یا درموبای بگیر یا بایودرما

گفت‌فرقی نمیکنن

رفنم داروخانه هم‌گفتن‌جفتش خوبه و جفتشون دقیقا یه قیمته

نمیدونم چی شد که درموبای یهو انقدر رفت‌بالا 

الانم‌که همه جا زده ناموجود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس کلا باید قید قیمت مناسبو بزنم فک‌کنم مرسی عزیز دلم ک‌وقت گزاشتی

اره دیگه آدم مجبوره هزینه کنه، من سالی ۲بار ضد آفتاب میخرم که حساب کردم هزینه درمان لک خیلی بیشتر میشه پس بهتره ضدآفتاب خوب بگیرم

قیمتش چنده عزیزم؟

من 60 از دیجی کالا گرفتم قبل از عید

پوستا متفاوته عزیزم خودت باید چندتا برندو استفاده کنی ببینی کدوم ب پوستت میسازه

برقصان زندگی را به ساز خودت🌼
کل ضد آفتابهای دنیا پایه اکساید دارن. فقط کمی بافتش نرمتر میشه که راحت تر جذب بشه.

اره میدونم عزیزم‌میگم ک واسه زیر ضد افتاب مناسبه خودمم میزنم ولی فک نکنم کلا بتونه کار ضد افتاب رو بکنه

اره میدونم عزیزم‌میگم ک واسه زیر ضد افتاب مناسبه خودمم میزنم ولی فک نکنم کلا بتونه کار ضد افتاب رو ب ...

زیر ضد آفتاب. ؟؟؟؟ اکساید قوی ترین و بهترین ضد آفتابه. بافتش کمی زبره و دیرتر جذب میشه حالت مهتابی به پوست میده که ده دقیقه بعد از استفاده اون حالت هم از بین میره.

بگذریم

لک نمیاره؟ من دو هفته ست خریدم واقعا خیلی خوبه راضیم ولی بچه ها گفتن لک میاره میترسم بزنم   &nb ...

نه بابا من ٣ ساله استفاده ميكنم لك نمياره،اتفاقا ٢كار انجام ميده هم مثه كرم پودره هم ضد آفتابه.