2777
2789

من‌ دو تا پسر شیر به شیر دارم‌، یکی سه سال و نیمه ،یکیم دو سال و سه ماهه ،اینا خیلی با هم دعوا میکنن ،بزرگه هم همش بهش زور میگه ،بهش اسباب بازی نمیده ،منم فقط در حال جدا کردنشونم ،از همه بدتر  وسط بدو بدو کردنشون ،بزرگه هل میده کوچیکرو ،بخدا نمیدونم‌  دیگه چیکار کنم ،همش باید حواسم‌ بهشون باشه ،هیچ کمکیم ندارم ،شوهرم دیر از سر کار میاد ،مشاوره هم رفتیم برای رفتار بچه ها ،ولی خوب میگه تو این سن بچه ها بیشتر به لذت خودشون فکر میکنند ،خلاصه موندم چیکار کنم ،به نظرتون کی اینا با هم دوست میشن ،دعوا نمیکنن ،کی حرفمو گوش میدن؟

بچه من ۱۶ماهشه بگم بشین جنب نمیخوره ماشالله😌

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه ۶و ۴داریم همینن 

میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی        ‏مرحله اول : ‎#آموزش_جنسی_به_کودکان_دبستانی  مرحله دوم: ممنوعیت ازدواج زیر ۱۸ سال با بهانه ‎#کودک_همسری  مرحله سوم: شما بگید...  .#سند۲۰۳۰#دولت_نابودگر

وای خیلی سخته

ب بزرگه مسئولیت بده،زیادم بکن نکنشون نکن ک بدتر میشن

دنیا نیارزد آنکه پریشان کنی دلی/ زینهار بد مکن که نکردست عاقلی❤ من ادعا میکنم آدم منعطفی هستم، در همین راستا نظرات پیشنهادات و انتقادات محترمانه و سازنده رو محترمانه میپذیرم🌹
ترسوندیش😐

نه اصلا 

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   
ترسوندیش😐

من تا حالا صدامم بالا نبردم کلا مظلومه 

دقیقا زندگی منو گفتی کلا منم همش درحال جداکردنشونم راه حل پیدا کردی به منم بگو خواهر

گرنباشد چیزکی مردم بازم زر میزنن😁😁😁😂😂😂😂من مادر دوجنگجو هستم فعلا همینو داشته باشید تا بعد.... خانم ها خیلی دوست دارم پیجمو دنبال کنید دوستام همه میخندن ومسخرم میکنن که تو فالوئرات کمه خواهشا اگه میشه پیج منو دنبال کنین خوشحال میشم paria76606 ممنون میشم دنبالم کنین😘😘😘