2777
2789
عنوان

بارداری مجدد بعد سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 109 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشقشم وگرنه باهاش ازدواج نمیکردنامروز دکتر بودمگف همه چی خوبه و یه ماهه حامله ایولی بعد سونوگرافی و ...

خیلی خوبه که دوستش داری

پس حتما برو دکتر و زیر نظر باش حتما حتما دختر یه موقع جنین آسیب نبینه

عاشقشم وگرنه باهاش ازدواج نمیکردنامروز دکتر بودمگف همه چی خوبه و یه ماهه حامله ایولی بعد سونوگرافی و ...

چرا اجازه دادی سونو واژینالی ازت بگیرن؟میگفتی فقط شکم. اخه من خیلی شتیدم بعد سونو واژینال افتادن به لکه یا خونریزی

اولا حتما ب همسرت بگو .. یه چیزی بشه باز مادر شوهرت نگه طلاق میخواست خودش سقط کرده ...

دوما بخاطر حرف مادر شوهر آدم خونه اش رو ول نمیکنه 

سوما ورزشهای خانم فاطمه آبادی رو شرکت کن نارسایی ات حل میشه 

تیروییدم قرص داره میخوری درست میشه...

بعدم همسرت اگر سنش بالاست باید آزمایش اسپرم بده کیفیت اسپرم تو سقطها خیلی مهمه 

شوهرت چندسالشه؟ببین اگه واقعا دوستش داری همه جوره بمون پای زندگیت

۲۸ من دوسش دادم اما اون بهم توجه نمیکنه دیگه سرد شده باهام دلم خونه

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل هستم لطفا گیر ندید

حالا ک گذشت ان شاءالله مامان هستی ولی یادت باشه دیگه تا آخر بارداری سونو واژینال ندی

الان یعنی من بزرگ ترم تو باید الان فکر کنکور باشی نه بچه:)))

در حال حاضر که  فکر بچم چن سالتونه مگ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل هستم لطفا گیر ندید

به نظرم به خاطر سن کمت رحمت آمادگی باروری نداری علت سقطم همینه .تیروئیدت کنترل کن حتما حالا که باردا ...

بنظرتون این یکی میمونه برا تیروئیدم تحت نظرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل هستم لطفا گیر ندید

شما رو یادمه تاپیک زده بودین 

مشکل رو باید اساسی حل کنی این دخالتها زندگیتو از هم میپاشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

چراسونووازینالی دادی خیلی خطرناکه توبارداری باعث لکدبینی میشه استراحت مطلق باش چیزای خنک بخور فقط فلفل ادویه چیزای تنداصلانخورخوب میشی