2777
2789

حاظرم شوهرم اقماری باشه شغلش...چون بینمون محبتی نیست دارم کلافه میشم.الان پنج ونیم میاد خونه یا پای تی وی وگوشی یا خاب.اصلا نمی‌تونیم  بحرفیم منطقی

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بچه رو تا 4صبح بیدار نگه دارم

نه گلم ببین شوهرت ساعت چند میاد خونه اگر ساعت 9 صبح میاد که بچه تا اون موقع خوابه اگر دیرتر تر میاد مثلا ظهر خوب صبح زودتر بیدارش کن مثلا ساعت 8 باهاش بازی کن خسته اش کن  باباش اومد باهم بخوابن

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم 😍شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍
چرا ،بچه هم داری؟

آره یه پسر۵ساله‌..کاری کرده حوصله اونم ندارم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
چند شب تو هفته شیفته؟؟

1هفته شیفتش هر شب از 10:30میره تا 8صبح 

1هفته از 2:30طهر میره شب 1میاد

1هفته از 6صبح میره 4:30میاد

3شیفته چرخشی ،تا میام عادت کنم شیفتش عوض میشه

1هفته شیفتش هر شب از 10:30میره تا 8صبح  1هفته از 2:30طهر میره شب 1میاد 1هفته از 6صبح میره 4:3 ...

وای چه بد اینجوری

برا من یک شب در هفته نهایتا دوشب 

ولی شیفت هفتش کلا مختلفه هر هفته با هفته پیش برنامش فرق میکنه

چند وقته اینجوری شدین؟

۱۰ساله....خیلی دنبال جدایی بودم خانواده ام موافقت نمیکنن

منم شوهرم شیفت شب داره.. شرکت فولاد کار میکنه....بیشتر براخودم سخته😐 عادت به تنهایی نداشتم ولی الان ...

سلام ببخشید یه سوال داشتم شرکت فولاد اینایی که شیفت شب دارن کارگر هستن تو خط تولید؟؟؟ یا کادر اداری شرکت فولاد هم شب کاری داره؟؟؟