2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غصه نداره جانم تو هم مثل ماعادت میکنی  منم اوایل سختم بود الان دیگه عادی شده شوهرم نظامیه

دو سال اول ازدواجم شیفت شبم بود ولی بچه نداشتم

الان با پسربچه سختمه 

البته تو کارش بیشتر پرستاریه  توی بیمارستان هوشبره که زیاد شیفت نمیره یه بیمارستان دیگه پرستا ...

بیهوشی بهتره 

البته حقوقش کمتره

پرستارا کلی افزایش‌حقوق داشتن 

گل پسر مامان👦🏻😍♥️🤩
اتفاقا بهتره ک  من اگه بچه داشتم شبا دیکه نمیرفتم خونه مامانم با بچم تو خونه میموندیم😁😁

نه بابا تو خونه 60متری با یه اتاق،صبح که میاد داره از حال میره از بس کارشون سخته بچه هم که ساعت 10بیدار میشه نمیذاره بخوابه

دو سال اول ازدواجم شیفت شبم بود ولی بچه نداشتم الان با پسربچه سختمه 

منم دخترم سه سالشه یه جوری تنظیم میکنم که وقتی شوهرم میاد خونه دخترم هم با باباش بخوابه یا باهم میریم بازی میکنیم

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم 😍شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍
بیهوشی بهتره  البته حقوقش کمتره پرستارا کلی افزایش‌حقوق داشتن

نه واسه اینا نبود افزایش حقوق

ساعتیه هر دوجاش 

یجاش ساعتی ۱۱

اون پرستاریع ساعتی ۱۴

استخدام ک شیراز نداشت امسال اصلا ازمونم نداد هرکاری هم کرد قراردادیش کنن تو بیمارستانی ک پرستاره نشد