2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تازه بچه دار هم شدن، من که شوهرم بی بخار بود منم خونه بابام بودم

اخه من ۳ساله نامزدکررم که ۱ سال و ۶ماهه از این ۳ سال عقدکرده ام اسفند مال بود اجازه رابطه کامل دادم شوهرم هی میگفت دیگ دلم سوخت گداشتم ..قراربود فروردین عروسی کنیم کرونانزاشت حالا منتطریم بینم چ بشه ..بنطرت کار بدی کردم،الان س ک س کامل داریم هسته ای دوبار یا ی بار 

من چهار روزه عقب افتادم با اینکه پریودیم همیشه دقیق بود بیبی چک م مثبت شد دیروز ولی آز منفی کمردر ...

منم فردای روز پریودم بی بی چک زدم منفی بود پس فرداش از دادم ک بتا 2 بود ولی دیروز بعد 6 روز تاخیر از دادم بتا 131 بود اما ازمایشگاه گفت بتا پایینه دوباره بعد ۷۲ ساعت از بده حالا نگرانم چرا پایینه

اخه من ۳ساله نامزدکررم که ۱ سال و ۶ماهه از این ۳ سال عقدکرده ام اسفند مال بود اجازه رابطه کامل دادم ...

کار بد چیه بیخیال بابا لذت ببرین از رابطتون اما خب حواست باشه باردار نشی چون خودت استرس میگیری اینجوری

کار بد چیه بیخیال بابا لذت ببرین از رابطتون اما خب حواست باشه باردار نشی چون خودت استرس میگیری اینجو ...

وای باورت نمیشه دوروز پریودم عقب میفته شوهرم داعونترازمن میشع میگه حامله شدی درحالی که اصلا مایع منی رو داخل نمیریزه

منم فردای روز پریودم بی بی چک زدم منفی بود پس فرداش از دادم ک بتا 2 بود ولی دیروز بعد 6 روز تاخیر از ...

عزیزم درکت میکنم

ولی بتای شما اونقدام پایین نیست

تا جایی که میدونم بالای ۱۰ ینی بارداری

انشالله زود زود میره بالا

خدا کنه مال منم همینطور باشه

باید استراحت داشته باشم؟ نمیدونم چکار کنم

یه قلب امیدوار سرزمین معجزه هاست 😍
عزیزم درکت میکنم ولی بتای شما اونقدام پایین نیست تا جایی که میدونم بالای ۱۰ ینی بارداری انشالله ز ...

نمیدونم دیروز چرا اینو گفتن

فقط سعی کن سنگین بلند نکنی اصلا و ب خودت فشار نیاری

ایشالا که برای شما هم همین باشه

دوباره چند روز دیگه ازمایش بده انشالله ک خدا خودش معجزشو نشون میده😘

وای باورت نمیشه دوروز پریودم عقب میفته شوهرم داعونترازمن میشع میگه حامله شدی درحالی که اصلا مایع منی ...

استرس خودش باعث عقب افتادن میشه اما اگر کاندوم استفاده کنی دیگه خیالت راحتتره عزیزم

نمیدونم دیروز چرا اینو گفتن فقط سعی کن سنگین بلند نکنی اصلا و ب خودت فشار نیاری ایشالا که برای شما ...

انشالله همینطوره

قراره یه شبانه روز از راه دور برام مهمون بیاد پنجشنبه

همه ش تلاش میکنم خودمو اذیت نکنم

یه قلب امیدوار سرزمین معجزه هاست 😍