2777
2789
نه ان تی نگفت دیروز یکم درد داشتم دکتر منوفرستاد سونو بارداری چون هفته ۱۴ بودم دیگه معلوم شد پسره&n ...

اهان من ۱۳هفتم راستی کی باید رفت انومالی

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر دخترام خیلی خوابم میومد بیحال بودم و بیشتر ویارم به نون پنیر تبریز بود تا چهار ماه خالت تهوع ه ...

چه جالب همه میگن باید برعکس باشه ولی منم شکمم تیز اومده جلو اطرافیام میگن بارداریه پسر اینجوریه

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
ان تی  حدس زد چیه گلم؟؟راستی شما هیچکدوم از آزمایش های خونگی رو انجام ندادی 😁

من جوش شیرینو انجام دادم دختر بود بچه اولم که پسر بود جوشید ولی تو اینیکی نجوشید

مرد خوب مردی هس که هنوز لو نرفته...
اهان من ۱۳هفتم راستی کی باید رفت انومالی

هفته ۱۸باید بری منم هنوز دوسه هفته مونده تا برم  

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان
هفته ۱۸باید بری منم هنوز دوسه هفته مونده تا برم    

واسه ماباردارا روزا بشدت دیرمیگذره الان دل تودلم نیست واسه سونوبعدی دلم میخادزودتری بدنیابیاد😭

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.

همه علائمم پسر بود تو هفته ۱۴هم گفتن پسره ...بعد سونو دوم غربالگری گفتن دختره کلا شوک شدم...

به علائمی که میگن ربطی نداره چون این علایم برا بدن هرکسی ی جوره...انشالله هر چه که هست سلامت باشه

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی
من سیر تا پیاز علایمم همه پسر بود ولی نینیم دختره دختر پایین علایمش همه دختر بود ولی نینیش پسره رب ...

من فقط به جوش شیرین اعتماد دارم فردا ان تی دارم شوهرم نمیزاره جنسیتو بپرسم میگه موقع دنیا اومدن بفهمیم

مرد خوب مردی هس که هنوز لو نرفته...

چطوری زودتر از سونو گرافی بفهمم نی نیم چیه خیلی مونده حالا😐

ان تی  حدس زد چیه گلم؟؟راستی شما هیچکدوم از آزمایش های خونگی رو انجام ندادی 😁

ان تی نگفت بهم حتی حدس هم نزد دل تو دلم نبود تا انومالی.

چرا انجام دادم

تست کلم بنفشو انجام دادم رنگش روبه بنفش روشن وصورتی تغییر کرد

[QUOTE=139435439]چه جالب همه میگن باید برعکس باشه ولی منم شکمم تیز اومده جلو اطرافیام میگن بارداریه پسر اینجوریه[/QUOTEبدنا باهم فرق داره منم مادر شوهرم میگفت پسره از رو ناف دخترم ولی دختر شد هر کسی با دیگری فرق داره یکی دختر تیز میشه یکی پسر یکی دختر زشت میشه یکی دختر من سر هیچکدومشون زشت نشدم ولسه همین همه میکفتن پسره

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام
همه علائمم پسر بود تو هفته ۱۴هم گفتن پسره ...بعد سونو دوم غربالگری گفتن دختره کلا شوک شدم... به علا ...

مرسی عزیزم همچنین برای شما میشه از حالت هات برای من بگی