2777
2789

میشه از حالت هاتون تو بارداری بگین چه حالت هایی داشتین .من هنوز جنسیت نی نی مو نمی‌دونم شیرینی و شوری و ترشی برام فرقی نداره میوه هم دوست دارم از پرتقال و آب پرتقال و چایی متنفر شدم هیچ تغییری هم نکردم 

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان
من همه حالتام پسرونه بود...هنوزم میگن تو پسر میزایی اما بچم دختره

چه حالت های داشتی گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا به این علاعم توجه نکن منو خواهرم همچیمون مثه هم بود الان بچه من دختره اون پسر 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
من دیروز فهمیدم پسره حالت تهوع هم دارم یعنی هی اوق میزنم یکی دو بار هم بالا میارم در روز اوایل میل ...

ان تی بت گفت پسره چنددرصد درسته ؟؟

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
چه حالت های داشتی گلم

بچم پسر 

من عاشق شوری و لبنیات 

خوشگل شدم

چاقیم اصلا به چشم نمیومد خوشتیپ بودم تو بارداری 😆

از هیچی هم بدم نمیومد همه چی می‌تونستم بخورم

فقط صبحا یکبار بالا میاوردم

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
من دقیقا عین شما بودم از پرتقال متنفر بودم شیرینی و شوری فرقی نداشت برام تهوع اصلا نداشتم انگار ...

ان تی  حدس زد چیه گلم؟؟راستی شما هیچکدوم از آزمایش های خونگی رو انجام ندادی 😁

من حالت خاصی نداشتم همه چی میخوردم نه شیرینی نه شوری نه ترشی زیاد روچیزی حساس نبودم اصلا بدویار نبودم واسه همین همه ذوق میکردن منو میدیدن🤣🤣ولی از لحاظ روحی سر بارداریه دختریکم حساس و زودرنج شدم ک درکل اون لطافت دخترونش انگار روم تاثیر گذاشت سر پسر خیلی پرخاشگربودم انگار🤣😂

واینکه از تغییر چهره من مطمئن بودم بچم دختره صورتم خسته بی حال بی انرژی کسل کدر بی رنگ درکل زشت شده بودم اوایل اما کم کم وزن اضافه کردم خوب شدم گردشدم سر پسر صورتم شفاف بود حسابی و ازهمون اول قشنگ شده بودم😅

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

من سر دخترام خیلی خوابم میومد بیحال بودم و بیشتر ویارم به نون پنیر تبریز بود تا چهار ماه خالت تهوع هم داشتم ولی پسرم حالت تهوع نداشتم سر دخترام شکمم قلبمه شده رو به جلو ولی پسرم تو پهلو بود 

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام