سلام دوستان من دوست دارم لوبیا سبز بکارم، بذرش رو ندارم ولی یه جا خوندم لوبیا سفید بکاریم میشه، لطفا راهنمایی کنید باید بذر لوبیاسبز بکارم یا با هر لوبیایی میشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره. لوبیا سبز مگه منظورت همونی نیست که تو لوبیا پلو میریزن؟ یه سالم لوبیا قرمز کاشتن. فرقی نداره. هر چقد که سبز میخوان می چینن بقیش و میذارن لوبیا میشه. آها لوبیا چشم بلبلی هم میکارن
واای جدی میگی با لوبیا قرمز هم میشه؟ چقدر اطلاعات خوبی بهم دادید
بعله عزیزم میشه همه میکارن اطرافم چه سفید چه قرمز منتهی اگه برا لوبیا سبز بخوان قبل اینکه لوبیا کامل بزرگ و سفت بشه میچینن اگه ن دونشو بخوان که میزارن کامل بزرگ بشه و شروع به زرد شدن کرد میچینن و لوبیا قرمز رو جمع میکنن
بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
با یه چوب حفره ایجاد کن ن خیلی عمیق ن خیلی سطحی بعد تو هر حفره ۲تا دونه لوبیا بنداز وقتی کل حفره ها رو دونه انداختی خاک بریز روشون بعد با آبپاش آبشون بده
بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم