2777
2789
عنوان

خودارضایی مردان

| مشاهده متن کامل بحث + 47727 بازدید | 75 پست
تو ماشین چیزی ندیدم.تو جیبش دیدم .خودم حدس میزنم شاید تو ماشین خودارضایی کرده

پر بود بعنی

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
حالا شاید یهو نیاز داشته   پسرا تومجردی زیاد این کار رو میکنم سخته یهو ترک کردن.  ...

تو جیبش دیدم راستش خالی و پرش رو نمیدونم چون تو جیب شلوارش بود موقع شستن تو لباسشویی دیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ماشین چیزی ندیدم.تو جیبش دیدم .خودم حدس میزنم شاید تو ماشین خودارضایی کرده

ینی کاندوم کثیف تو جیبش بود؟ یااینکه باز شده بود اما استفاده نشده؟

بنظرم بخودش بگو و ازش بپرس

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
تو جیبش دیدم راستش خالی و پرش رو نمیدونم چون تو جیب شلوارش بود موقع شستن تو لباسشویی دیدم

خب یعنی چی نمیدونم استفاده شده بود یا ن معلوم میشه دیگه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

اخرین باری که من کاندوم دیدم تویه جلدی هست اگه خارج ازاون جلد بوده خب استفاده شده بوده 

الان بیشتر دغدغم اون لباساست که انداختی ماشین همه کثیف شدن

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
پرسیدم گف مال رابطه اون شبمون تو جیبم جا مونده.ولی خب فهمیدم دروغ گفته اخه کاندوما رو شمردم یکیش بعد ...

وای چقد زبل.آمار کاندوما روهم داری.من ک هیچ تاحالا این ب ذهنم نرسیده چ برسه آمارشوداشته باشم

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر