بچه ها یکم راجبش بهم میگید؟؟با وجود کاندوم هم میشه خودارضایی کرد؟؟و اینکه چن روز پیش با شوهرم رابطه داشتیم.ممکنه از سمت من لذت نبره بره سمت خودارضایی؟چیکار کنم اخه
تو ماشین چیزی ندیدم.تو جیبش دیدم .خودم حدس میزنم شاید تو ماشین خودارضایی کرده
پر بود بعنی
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو جیبش دیدم راستش خالی و پرش رو نمیدونم چون تو جیب شلوارش بود موقع شستن تو لباسشویی دیدم
خب یعنی چی نمیدونم استفاده شده بود یا ن معلوم میشه دیگه
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
اخرین باری که من کاندوم دیدم تویه جلدی هست اگه خارج ازاون جلد بوده خب استفاده شده بوده
الان بیشتر دغدغم اون لباساست که انداختی ماشین همه کثیف شدن
دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰