2777
2789
عنوان

خودارضایی مردان

| مشاهده متن کامل بحث + 47747 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم خودتو به كوچه علي چپ نزن  اينكه خودارضايي كنن كه چيز عجيبي نيست حتي مرداي متاهل هم بعضيا ...

چرا پس تو ماشین بخان انجام بدن فیلم اینا ببینن پس چ گِلی میکنن سرشون این مردای موذی؟؟

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
باکسی نبوده توماشین؟؟ببخشیداالبته کاش خودارضایی باشه ولی این نباشه

خودم فک میکنم خودارضاییع.اخه دیشبش رابطه داشتیم کافی نبودم براش.خودمون از کاندوم استفاده میکنیم نمیدونم ارضا شد یا ن.خودش ک گف اره شاید دروغ بهم گفته

الان تو ماشین چی دیدی

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
تو ماشین چیزی ندیدم.تو جیبش دیدم .خودم حدس میزنم شاید تو ماشین خودارضایی کرده

ازش بپرس

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰