2777
2789
عنوان

خودارضایی مردان

| مشاهده متن کامل بحث + 47815 بازدید | 75 پست
پرسیدم گف مال رابطه اون شبمون تو جیبم جا مونده.ولی خب فهمیدم دروغ گفته اخه کاندوما رو شمردم یکیش بعد ...

یکم حواست بهش باشه .تابلو نکن.

شاید حالا نیاز داشته خود ارض... کرده.

خیلی هم چیز وحشتناکی نیست.  بار بعدی بدون ضایع بازی یکم تو رابطه گرم تر باش.

یکم نه خیلی...

البته دور از جون کاندوم نشونه خوبی نیستا . من بد بین نیستم ولی مواظب باش استفاده دیگه ای نکرده باشه. حواست باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خارج از جلد بوده .اینقد حالم خرابه ک ب بقبه چیزا فک نمیتونم بکنم

عزیزم همین که دروع گفته که مال رابطه دیشبه یعنی یه چیز پنهانی این وسط هست تاپیکای قبلتم خوندم مثه اینکه سابقه خیانتم داره

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
خب یعنی چی نمیدونم استفاده شده بود یا ن معلوم میشه دیگه

از جلد دراومده بود ولی دراز نبود ینی گرد بود نمیدونم.باور کنید با اینکه جلوگیریمون با کاندوم هس از بس حالم بده هل شدم نمیدونم چجوری توضیح بدم

یکم حواست بهش باشه .تابلو نکن. شاید حالا نیاز داشته خود ارض... کرده. خیلی هم چیز وحشتناکی نیست. &n ...

تو ماه رمضون خیلی خوب شده بود بخاطر همین فک میکنم اگ چیزی باشه خودارضاییه .بخاطر همین ب زن دیگه فک نمیکنم

اره 

ببین از شناختیکا از شوهرت داری میتونی بفهمی که خودارضایی بود یا چیز دیگه شایدم ازکاندوم استفاده کرده کقیف نشه ولی بعیده برا خودارثایی بخواد کاندوم استفاده کنه

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰
وای چقد زبل.آمار کاندوما روهم داری.من ک هیچ تاحالا این ب ذهنم نرسیده چ برسه آمارشوداشته باشم

انیدوارم هیچوقت این چیزا ب ذهنت نیاد.اینقد زندگیم پر از مشکل شده ک اینجوری شدم

تو ماه رمضون خیلی خوب شده بود بخاطر همین فک میکنم اگ چیزی باشه خودارضاییه .بخاطر همین ب زن دیگه فک ن ...

یکم کمک کن اگه خود ارضای هست.

رابه رو بیشتر کن، همه نا ملموس.

چیزی نیست که زندگیت رو خراب کنه. میشه درستش کرد. چرا بهش شکی؟ بی میل هست بهت؟

باز شده بود یا بسته؟ پوشیده بوده؟

جلدش باز بود ولی گرد بود ینی باز نشده بود.انگار فقط از جلد دراورده باشه.چون بعد رابطه خودمون کاندومو گره میده.این ک من تو لباسشویی دیدم گره نزده بود.شایدم تو لباسشویی باز شده نمیدونم

انیدوارم هیچوقت این چیزا ب ذهنت نیاد.اینقد زندگیم پر از مشکل شده ک اینجوری شدم

عزیزم درکت میکنم.انشاءالله زندگی شمام خوب و خوش باشه. ولی مگه ب این چیزاس همه چی ب ذات آدما برمیگرده بنظرم.زیاد خودتو اذیت نکن.

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
خب یعنی چی نمیدونم استفاده شده بود یا ن معلوم میشه دیگه

مثلا از جلد ک دربیاریش یک حالتی داره همون حالت بود تو لباسشویی دیدم .خارج از جلد بود ولی حالتش همون بود. بعد مثلا وقتی مرد بخواد استفاده کنه بازش میکنه خب 

مثلا از جلد ک دربیاریش یک حالتی داره همون حالت بود تو لباسشویی دیدم .خارج از جلد بود ولی حالتش همون ...

اره دیگه جمع شدس اگه استفاده نشده باشه جمع شده بود؟

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
مثلا از جلد ک دربیاریش یک حالتی داره همون حالت بود تو لباسشویی دیدم .خارج از جلد بود ولی حالتش همون ...

اگه خودارضایی ک ولش کن لیاقت مردا همونه. وقتی قدر رابطه با همسرخودشونو نمیدونن.شعورشونو ک دیگه نمیشه ما زنها بالا ببریم

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر