2777
2789
عنوان

بی اعتمادی

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 33 پست
نگا کن هر چی بگی دوس پسرت بدتر میکنه کلا عادت شونه منم دوست پسرم بفهمه سر یه موضوع خیلی حساسم هی بدت ...

جالب اینجاست که دوس پسرم هیج وقت گوشیشو دست من نمیده . میدونی چجوری فهمیدم زنه بهش پیام داده خودش گفت بهم تازشم از پیامای زنه هم اسکرین شات میگرفت برام میفرستاد . خیلی جالبه ن؟؟

[QUOTE=139411854]جالب اینجاست که دوس پسرم هیج وقت گوشیشو دست من نمیده . میدونی چجوری فهمیدم زنه بهش پیام داده خودش گف ...[/QUOTE

وفتی میری پیشش یهو بهش بگو ک گوشیتو بده اگه اصرار کرد ک نه و فلان تو بیشتر پا فشاری کن حتما ی چیزی توش هست ک دستت نمیده درضمن اگه گفت اعتماد نداری بهش بگو با این اسکرین شاتایی ک تو فرستادی معلومه ک اعتماد ندارم معلومه ک تو چراغ سبز نشون زنه دادی ک اومده جلو پی داده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سر جفتشون 

بنظرم توام بزن به بیخیالی سرد باش باهاش به چ درد میخوره مردی ک سر گوشش میجنبه باید متعهد ب ی نفر باشه تازه من برعکس بودم اصلا تعهد نداشتم ولی از دوس پسرم یاد گرفتم این چیزارو ببخشید خیلی  رک گفتما