2777
2789
عنوان

بی اعتمادی

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 33 پست
منم چند وقت پیش گوشی شوهرمو برداشتم دیدم ساعت ۱ نصف شب به یه خانومه که همکارشه تو واتس اپ گفته که بب ...

واااااای خدای من واااای خدا 

ما باید با این مردا چیکار کنیم واااااای 

اگه شوهر من بود بخدا آتیشش میزدم همون لحظه 

تعهد خیلی مهمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه میگه تو مریضی شکاکی مشکل داری

خخخ دقیقا دوس پسر منم همینو میگه من نمیدونم چرا همه مردا فقط این جمله رو میگن تو مریضی تو شکاکی.. بابا لابد داری یکاری میکنی که ادم بهت شک پیدا میکنه دیگه 😐😐😐

یعنی به نظرتون شوهرم مشکل داره؟؟اخه خودش میگفت در مورد کار حرف میزدیم

بعد از مدتها خوشحال شدم صداتو شنیدم یعنی چی ؟؟؟؟ یعنی چی ب نظرت ؟؟؟ ب نظرم اره مشکل داره 

اخه ادم نمیتونه خونسرد باشه . منم بهش گفتم اگه همکار مرد منم به من پیام بده تو این ساعت تو چیکار میک ...

یعنی چی برام مهم نیست ی ذره کوچولو هم ن سرت حساسه ن اون غیرت مردونه رو داره ببخش ایطور گفتم ولی توام خودتو زیاد وابستش نشون نده من اگه جات بودم ادامه نمی‌دادم 

یعنی چی برام مهم نیست ی ذره کوچولو هم ن سرت حساسه ن اون غیرت مردونه رو داره ببخش ایطور گفتم ولی توام ...

دقیقا نظر منم همینه .بهش گفتم تو کلات پشم نداره اصن نمیشع روت حساب کرد 

تنهاددفاعه که دارن،من میگم اون زن شوهر دار خجالت نمیکشه

ببخشیدا دور از جون خانم هایی که تو این سایت هستن ، اتفاقا هر چی برمیاد ازین زنای شوهرداره

بازم معذرت میخوام 

دقیقا نظر منم همینه .بهش گفتم تو کلات پشم نداره اصن نمیشع روت حساب کرد 

باور کن فقط برای سرگرمی و وقت گذرونی هست وگرنه اگ طرف بخوادتت نمیذاره کسی از دو قدمیت رد شه چ برسه بگه برام مهم نیست ایشون ی اب پاکی ریخته رو دستت ب اسم اعتماد 

یعنی اون میتونه هرکاری دوسداره کنه بعد ب تو بگه مگه ب من اعتماد نداری😐

بنظرت چی بهش بگم ریده شه تو حالش؟؟؟!!!

نگا کن هر چی بگی دوس پسرت بدتر میکنه کلا عادت شونه منم دوست پسرم بفهمه سر یه موضوع خیلی حساسم هی بدتر میکنه دست میذاره رو نقطه ضعفم ک اعصبانیم کنه ولی پیشنهاد من ب تو اینه ک شملره زنه رو یجوری کش بری بهش پیام بدی بشگریش پهنش کنی رو طناب