سلام خانوما.من دیشب متوجه شدم که خانم متعلقه ی تنها که مستاجر دوس پسرمه ساعت ۳ نصف شب به دوس پسره بنده تو ایموو پیام میده راجعه ب اجاره خونه ش.. بنظرتون من چه عکس العملی باید نشون بدم از خودم ؟؟ چیکار باید بکنم؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خخخ دقیقا دوس پسر منم همینو میگه من نمیدونم چرا همه مردا فقط این جمله رو میگن تو مریضی تو شکاکی.. بابا لابد داری یکاری میکنی که ادم بهت شک پیدا میکنه دیگه 😐😐😐
اخه ادم نمیتونه خونسرد باشه . منم بهش گفتم اگه همکار مرد منم به من پیام بده تو این ساعت تو چیکار میک ...
یعنی چی برام مهم نیست ی ذره کوچولو هم ن سرت حساسه ن اون غیرت مردونه رو داره ببخش ایطور گفتم ولی توام خودتو زیاد وابستش نشون نده من اگه جات بودم ادامه نمیدادم
دقیقا نظر منم همینه .بهش گفتم تو کلات پشم نداره اصن نمیشع روت حساب کرد
باور کن فقط برای سرگرمی و وقت گذرونی هست وگرنه اگ طرف بخوادتت نمیذاره کسی از دو قدمیت رد شه چ برسه بگه برام مهم نیست ایشون ی اب پاکی ریخته رو دستت ب اسم اعتماد
یعنی اون میتونه هرکاری دوسداره کنه بعد ب تو بگه مگه ب من اعتماد نداری😐
نگا کن هر چی بگی دوس پسرت بدتر میکنه کلا عادت شونه منم دوست پسرم بفهمه سر یه موضوع خیلی حساسم هی بدتر میکنه دست میذاره رو نقطه ضعفم ک اعصبانیم کنه ولی پیشنهاد من ب تو اینه ک شملره زنه رو یجوری کش بری بهش پیام بدی بشگریش پهنش کنی رو طناب