2777
2789
عنوان

بی اعتمادی

193 بازدید | 33 پست

سلام خانوما.من دیشب متوجه شدم که خانم متعلقه ی تنها که مستاجر دوس پسرمه ساعت ۳ نصف شب به دوس پسره بنده تو ایموو پیام میده راجعه ب اجاره خونه ش.. بنظرتون من چه عکس العملی باید نشون بدم از خودم ؟؟ چیکار باید بکنم؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دوس پسرت رو متوجه اشتباهش و ناراحتیت کن...خانم مطلقه خودش اگه بی محلی ببینه تکرار نمیکنه اونم ب هر حال غرور داره...برمیگرده ب رفتار دوس پسرت

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
کی و جر بدم ؟ دوس پسرمو یا زنه رو؟؟؟

ب دوس پسرت بگو مستاجرش رو عوض کنه. خطریه

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  
وقتی،شماره دوس پسرتو.داره و بهش پیام میده اونم تو ایمو باید بشناسی دوس پسرتو.دیگه ادم که بچه نیست&nb ...

دقیقا همین الانم داشتم بهش میگفتم که چرا باید این خانم اونم این ساعت به خودش اجازه بده به تو پیام بده ؟؟ چه دلیلی داره خب 

خونسرد باش چیزی نیست که حساسیت نشون نده سیاست داشته باش

اخه ادم نمیتونه خونسرد باشه . منم بهش گفتم اگه همکار مرد منم به من پیام بده تو این ساعت تو چیکار میکنی ؟؟ گفت برام بخدا مهم نیست چون بهت اعتماد دارم 😐😐😐

با دمپایی مستراح برن تو دهنش 

یا بکن تو حلقش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

منم چند وقت پیش گوشی شوهرمو برداشتم دیدم ساعت ۱ نصف شب به یه خانومه که همکارشه تو واتس اپ گفته که ببخشید که گوشی رو قطع کردم فهمیدم شوهرت اومد زنه هم گفته ممکنه بازم بیاد و اینکه خیلی خوشحال شدم بعد از مدت ها صدات رو شنیدم شوهرم هم گفته بود منم خیلی خوشحال شدم بعدشم شوهرم بهش گفته بود باش بیا تو تل یعنی بیا تو تلگرام اونم که رمز گذاری بود