2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عه دوست منم با شروین قوامی عمل کرد

عه واقعا؟

راضی بود؟

Kiyannaa سابقم همونک پروفش ساندویچ گاز میزنه فعلا با این کاربری ول میچرخم تا کاربری خودم برگرده😢 این کاربری قرض گرفته شده است تف ب تعلیقی   
کارش خوبه؟ کلن با ازمایش و اینا شد ۸تومن؟

آره کلا شد ۸ تومن

نمی‌دونم فعلا نمی‌تونم نظر بدم

Kiyannaa سابقم همونک پروفش ساندویچ گاز میزنه فعلا با این کاربری ول میچرخم تا کاربری خودم برگرده😢 این کاربری قرض گرفته شده است تف ب تعلیقی   
وقتی ویزیتت میکنه چندماه بعد وقت عمل میده؟؟؟ خیلی درد داری الان؟

من یه هفته بعد وقت داد

ن درد ندارم فقط روز اول و دوم کلافه بودم بخاطر خون آبه و سردرد

عه واقعا؟ راضی بود؟

والا اوایل بعد عمل دماغش خیلی شیک بود اما اصلا رعایت نکرد و چسب نزد حتی یک هفته بعد عمل گچ بینیشو خودش توی حموم کند خلاصه ک چند روز پیش دیدمش دفرمه شده بود بینیش ک من با خودم گفتم سر همون کاراش بود 

الان ۴ سال میشه عمل کرده اما  اوایل واقعااا  عاالی بودا

🧸🤎

منم  دوست دارم عمل کنم اما میترسم من میخوام پیش فرزان رضایی برم بسته عمل میکنه

ترس نداره

کلا تموم سختیش اون لحظه ای بود ک از اتاق عمل اومدم بیرون واقعا حس بدی بود کلافه بودم

والا اوایل بعد عمل دماغش خیلی شیک بود اما اصلا رعایت نکرد و چسب نزد حتی یک هفته .چ بینیشو یر یک هفته ...

اشتباه کرد باید ۳ ماه میزد دوست منم چسب نزد بینیش بدفرم شد