2777
2789
عنوان

بادوم تلخ

397 بازدید | 23 پست

امروز رفتم بادوم خریدم برا حریره بعد ک شکوندم خورد کردم دیدم چقدرررر تلخه حالا همشو هم شکوندم دلمم نمیاد بندازمش ب نظرتون چیکار میشه باهاش کرد؟؟!!

وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد⁦❤️⁩💖💕💞💓⁦❣️⁩💗💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بده روغنش نو بیرون بگیرن برات بمال ب زیر چشت هم چروهاشو از بین میبره هم کبودیاشو و روشن کننده پوستم ...

همشو ریختم تو دستگاه پودر شده حالا کجا ببرم ک برام روغن کنه؟

انقدر برا پوست مفیده . عزیزم پودرش کن بکن تو کیسه هی ماساژش بده و روغنشو بزن به دست و صورتت برا از بین بردن لکه های صورت عالیه

آسون ترین کار دنیا گفتن حقیقته و سخت ترینشم اینه که به کی بگی😊😊
انقدر برا پوست مفیده . عزیزم پودرش کن بکن تو کیسه هی ماساژش بده و روغنشو بزن به دست و صورتت برا از ب ...

خب ینی اینجوری روغنش در میاد؟

همشو ریختم تو دستگاه پودر شده حالا کجا ببرم ک برام روغن کنه؟

بیرون دیگه دستگاهش هستن معمولا مال ما تو بازار هس.

همون جا که زرد چوبه دارچین اینا هم میگیرن اونجاها

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
بیرون دیگه دستگاهش هستن معمولا مال ما تو بازار هس. همون جا که زرد چوبه دارچین اینا هم میگیرن اون ...

ممنون

خب ینی اینجوری روغنش در میاد؟

اره عزیزم ماساژ زیاد میخواد ولی در میاد 

در نهایت میتونی از صافی رد کنی تا روغنش صاف بشه البته اگه زیاده و صرفت میکنه اینکارو بکن شاید یک کیلو بادوم کلا یه شیشه عطری روغن بده

آسون ترین کار دنیا گفتن حقیقته و سخت ترینشم اینه که به کی بگی😊😊