2777
2789
عنوان

انتخاب لباس عروس با سلیقه ها کمک

162 بازدید | 14 پست

تورا خدا کمکم کنید😭😪میدونم اونی که شما میگید تو مزون شاید نباشه ولی بگین از سلیقه هاتون 

مدل یقه

آستین دار 

بدون استین

تور

ساتن

وای خیلی استرس دارم 

وقتم کمه😭😭😭

برو تو مزون هایی ک تو اینستا هستن

مث مزون مروارید

مدل هاشونو ببین

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما که نمیدونیم اندام شما چه شکلیه.به هرکسی یه مدل میاد.مثلا قد بلندا معمولا لباس آستین کوتاه یا بدون آستین بهشون میاد یا آستین پفی.درصورتی که به قد کوتاه آستین پفی نمیاد

🍃🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ🍃🌸وآلِ مُحَمَّدٍ🍃🌸وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

عزیزم برو چن تا تن بزن تو تنت ببین.من خودم دامن توری دوس داشتم ولی وقتی پوشیدم ساتن خوشم اومد.یا یقه دلبری و قایقی اینا دوس داشتم ک به مدل دیگه ورداشتم.فقط تو تن میفهمی چی بهت بیشتر میاد

ما که نمیدونیم اندام شما چه شکلیه.به هرکسی یه مدل میاد.مثلا قد بلندا معمولا لباس آستین کوتاه یا بدون ...

قدم 155 وزن 50

ریزه میزه ام

بدون آستین دوست دارم یقه قایقی

نمیدونم بهم میاد نمیاد 

اصلا قشنگه یا نه

عزیزم برو چن تا تن بزن تو تنت ببین.من خودم دامن توری دوس داشتم ولی وقتی پوشیدم ساتن خوشم اومد.یا یقه ...

دوتا پوشیدم ولی نفهمیدم چی بهم میاد

اونجام که نمی‌ذارن همشا بپوشی اخه

دوتا پوشیدم ولی نفهمیدم چی بهم میاد اونجام که نمی‌ذارن همشا بپوشی اخه

چن جا برو.یه سری مزونا واقعا اخلاقشون خوبه.من دوسه جا رفتم گفتش تا ۴-۵تا میتونی پرو کنی.یه کم زبون بریز😁بعد با یه همراه برو ک قشنگ بهت رک و راست نظر بده