2777
2789
راستش هیچی توش ندیدم چون ندیدم بیشتر بخاطره همین این سوال و ازش پرسیدم 

عزیزم اگه ندیدی که یعنی نیست... 

خیلی از پسر ها وقتی این سوال را ازشون میپرسی میگن فعلا آشنا بشیم تا بعدا ببینیم چی پیش میاد ... لطفا گول این مزخرفاتشونو نخور... پسری که به قصد ازدواج پیش میاد توی رفتارش همه چیز مشخصه...دنبال وقت تلف کردن نیست... اومده تو را بشناسه... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کتاب زنان زیرک که یه امریکایی نوشته!!! ب اینجور زنا میگه پادری!!!!!

یعنی چی؟ اینکه آدم واسه خودش حریم داشته باشه هر ننه قمری رو بی برو برگرد به حریم مقدس قلبش راه نده تبدیلش می‌کنه به پادری؟ بعد ما کجای فرهنگمون به آمریکایی ها میخوره که این هم بخوره و بخوایم مقایسه کنیم؟

تاپیک آخرتو خوندم اگه الان قهر و دعوا دارین بعدم دارین بیشترم میشه حتی کات کن چند وقت ک بشه میفهم ...

نه حضوری بهم داد گفت بیا لباسی مانتویی انتخاب کن گفتم نه لازم ندارم بعد بزور دوتا چک گذاشت تو کیفم خیلی بهم برخورد امروزم پسش دادم بدش اومد

اره خیلی دعوا داریم اونم سر نیومدنش وبی توجهیاش

قربونت بشم که اینقد قشنگ حرف میزنی ..اتفاقا شب همون روز بهم زنگ زد گفت لیلا تو هر موقع بگی من آماده ...

ی مدت دیگه 

خیلی کوتاه باهاش باش و همه جوره زیر نظرش داشته ببین همونی ک میخای واسه ازدواج هست

اگر بود بگو بیاد خاستگاریت ی مدت بی اینکه حتی نزدیک ترین فامیلاتون بدونن نامزد باشین تا بیشتر بشناسیش و اگر خوب بود عقد کنین

اینجوری خیلی موجه تر و قشنگ تره ارج و منزلتت هم حفظ میشه

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
مگه چی بهش گفتی و چجوری گفتی بیاد که سریع قبول کرد ? بهانه شرایط ندارم نیاورد

شرابط نداره ک بره ور دل ننش بشینه مگه دختر مردم بازیچه ست

شرایط نداره کات کنه بره هر موقع ک شرایط داشت اونم اگر استاتر دلش خاست قبول کنه،بیاد

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
ی مدت دیگه  خیلی کوتاه باهاش باش و همه جوره زیر نظرش داشته ببین همونی ک میخای واسه ازدواج هست ...

الان دیده دوستیمون شده دو ماه و 4 روز .. من تو این مدت یه سری چیزا ازش دارم میبینم که واقعا دلمو داره میزنه .من کارمنده بانک مرکزی ام از روز اولم بهش گفت کارم چیه .همش دنبال اینه که یه جوری ازم بکنه .روز تولد که 31 اردیبهشت بود براش یه دستبند خریدم 1200 پولش شد بخدا با یه شاخه گل ..وقتی بردم دمه محل کارش اول گل و دادم بهش فوری بهش گفتم تولدت مبارک با بی میلی گل و گذاشت اونور وقتی هم که دستبند و بهش دادم گفت بامزست عشقم ولی من ازت توقعه یه گوشی ایفون داشتم که برای تولدم بخری نه این 

یعنی چی؟ اینکه آدم واسه خودش حریم داشته باشه هر ننه قمری رو بی برو برگرد به حریم مقدس قلبش راه نده ت ...

واییی بیا منو قورت بده خواهر!!!!

درست بخون ی بار دیگه نظرمو

اون با اون فرهنگشون ک هیچیش ب ما نمیخوره میگه ک این زنا و دخترایی ک هر ننه قمری رو تو زندگیشون راه میدن و همون اول همه کار براشون میکنن و نمیذارن مرد برای بدست اوردنشون تلاش کنه ،ب این زنا میگه پادری!!

اوکی؟؟؟؟

یعنی باید مردو قبل ازدواج تشنه بذاری هر کاری براش نکنی ک بیاد طرفت تلاش کنه 

نه بعضی دخترا ک یه تنه همه کار میکنن تا ب پسره برسن 

الان دیده دوستیمون شده دو ماه و 4 روز .. من تو این مدت یه سری چیزا ازش دارم میبینم که واقعا دلمو دار ...

جدییییییییی؟؟؟؟?؟

ببین بهش بگو دارن تعدیل نیرو میکنن منم جزوشونم و مثلا تا سه ماه دیگه بیکار میشم

اگر ب خاطر پول و حقوقت باهاته مطمئن باش کم کم سرد جپابتو میده و بهونه و دعوا الکی راه میندازه ک خودت کات کنی!!!

ببین خودش نمیره ها یه جوری نشون میده میخاد باهات باشه تو نمیسازی و دنبال جدایی هستی

توام کات کن