2777
2789
سوال نداره که نود درصد دنبال عشق و حالن

عزیزم تو این 100 درصد ممکنه یکیشون واقعا ازدواجی باشه .ولی خوبه که ادم بپرسه هدفه طرفه مقابلشو از دوستی که تکلیفش معلوم شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب الان راضی هستی‌.تو زندگی تون بهم شک نکردین.اخه من همیشه سوالم اینه کسایی که با دوستی ازدواج میکن ...

خداروشکر زندگی ارومی دارم دوتا پسرم دارم البته بالا پایین توزندگی زیاد داشتیم ولی درکل راضی هستیم 

آخ چقدر مفت میرید دوست میشید خداوکیلی

همووووون روزی که پیشنهاد داد باید میگفتی من اهل روابط کوتاه مدت نیستم و اگر قصدش جدیه باااا مادرش و مادرت قرار میذاشتین پارکی جایی فرهنگشونو می‌دیدین ببینین اصلا از نظر خانوادگی به هم می‌خورید؟ بعععععد هر چقدر میخواستین آشنا میشدین 😥

یه کم دست نیافتنی تر باشید لطفا مرسی اه🥴

من دو ساله با یکیم نمیاد میگه خونه ندارم فلان ندارم و بهانه دیروزم 100تومن به مناسبت تولدم داد امروز ...

تاپیک آخرتو خوندم

اگه الان قهر و دعوا دارین بعدم دارین بیشترم میشه حتی

کات کن

چند وقت ک بشه میفهمی از زور تنهایی باهاش بودی ن عشق

چ پررو بوده صد تومن؟؟تازه زده ب حسابت؟؟؟ 

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
آخ چقدر مفت میرید دوست میشید خداوکیلی همووووون روزی که پیشنهاد داد باید میگفتی من اهل روابط کوتاه م ...

تو کتاب زنان زیرک که یه امریکایی نوشته!!! ب اینجور زنا میگه پادری!!!!!

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
اوه چ اعتماد ب نفسی هر چی میخاد بگه مگ الکیه چرا انقد خودتو دست کم میگیری؟تو یه ملکه ای باید برای ...

قربونت بشم که اینقد قشنگ حرف میزنی ..اتفاقا شب همون روز بهم زنگ زد گفت لیلا تو هر موقع بگی من آماده ام که بیام خواستگاریت ..ولی بخدا من منظورم این نبود که سریه این پسره بیاد باهام ازدواج کنه که ..من فقط میخواستم بدونم رابطمون قراره چجوری باشه که برنامه ریزی کنم .راستش خسته شدم از پسر بازی