2777
2789
به نظر من اصلا نباید دوست پسر داشته باشه یه دختر😂❤🤘

گل گفتی

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
اگه قراره احساستو خرجش کنی باید بدونی اصلا من میگم از اول باید پاشه بیاد خاستگاری!!!

من بعد از یک ماه و 15 روز دوس پسرم پرسیدم هدفش چیه ازین رابطه ..گفت تو بهم پیشنهاد ازدواج دادی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقا من ب شخصه بعد ۶سال تازه قصد کردم ک یبار بپرسم😂😂😂

موندم بین زمینو و هوا نمیدونمم چیکار بکنم

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁

ما ی فامیلامون دوست بودن

همون دوماه اول بهش گفت باید بیای خاستگاریم ورنه خداحافظ

اومدن خاستگاری

و یک سال مثل دوران دوستی نامزد بودن یعنی عقد نبودن رفت و امدم کم بیشتر تلفنی و خانواده ها در جریان بودن

تا این دوتا همو بهتر بشناسن بعد یک سال ک خانواده ها و دختر پسر همو شناختن عقد کردن 

ب نظر من این خیلی درست تره

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
همون روز اول باید میپرسید هدف پسره از دوستی چیه😕

پسره نمتونه یسره بگه واس ازدواج میخوامت 

اگ پسر منطقی باشه میگه قصدم خیره میخوام اشنا بشیم اگ خوشمون اومد دعوایی نداشتیم آرامش داشتیم اخلاقمون جور اومد بیشتر بهم نزدیک میشیم 

ولی پسرا موزی آن 

باید مث خودشون رفتار کرد

هدف از یه رابطه از اول باید مشخص باشه... فکر میکنم اگر توی یه رابطه هر دو طرف هدفشون ازدواج باشه خیلی هم مشتاق هستند که هدف طرفشونو هم بدونند... ولی به نظرم بطور غیر مستقیم هم میشه فهمید... اگر علاقه... کشش... و احترام را توی رفتارش نمیبینی خودتو برای پرسیدنش خسته نکن... دقت کن هر سه تا باید باشند... ولی اگر این سه مورد را توی رفتارش دیدی و حس کردی...  میتونی با اطمینان ازش هدفشو بپرسی

من بعد از یک ماه و 15 روز دوس پسرم پرسیدم هدفش چیه ازین رابطه ..گفت تو بهم پیشنهاد ازدواج دادی؟

اوه چ اعتماد ب نفسی

هر چی میخاد بگه

مگ الکیه چرا انقد خودتو دست کم میگیری؟تو یه ملکه ای

باید برای بدست اوردنت زحمت بکشه

نه ک همینجوری برا عشق و‌حالش با ی دختر باشه

اگ واقعا دوستت داره و قصدش از رابطه ازدواجه از همین الان بهش بگو ک بیاد خاستگاریت وگرنه وقتتو حرومش نکن

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
من همون روز اول ازش پرسیدم     تازه بهش سه ماه فرصت دادم اونم میگفت سه ماه زوده بعدشش ماه ...

من دو ساله با یکیم نمیاد میگه خونه ندارم فلان ندارم و بهانه دیروزم 100تومن به مناسبت تولدم داد امروز واریز کردم حسابش بدش امد و بلاک کرد 

هدف از یه رابطه از اول باید مشخص باشه... فکر میکنم اگر توی یه رابطه هر دو طرف هدفشون ازدواج باشه خیل ...

راستش هیچی توش ندیدم چون ندیدم بیشتر بخاطره همین این سوال و ازش پرسیدم 

من همون روز اول ازش پرسیدم     تازه بهش سه ماه فرصت دادم اونم میگفت سه ماه زوده بعدشش ماه ...

خوب الان راضی هستی‌.تو زندگی تون بهم شک نکردین.اخه من همیشه سوالم اینه کسایی که با دوستی ازدواج میکنن توزندگی بهم شک نمیکنن یا اینکه طرف خیانت کنه

ووااااااااااای آره اینجوری خیلی خوبه 

خب دختره خییییلی خودشو دست بالا میگیره میگه دیگه مثل من خدا نیافریده!!!!

تو خودتو دست کم گرفتی

یعنی بیشتر دخترا خودشونو دست کم میگیرن

ی دوستا خاک به سر من حتی رفت با مامان پسره حرف زد!!!ک بذاره ازدواج کنن!!!خودکشی کرد براش

اه چ قدر خار و ذلیل بود اعصابم خورد میشه یادش میفتم