2777
2789
عنوان

سوال همسر شناسی

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 115 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هشدار اضطراری : بیانتو برخوردتو با مرد تغییر بده 😅 خوشبخت باشی عزیزم😚

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
اگه با کسی باشه؟؟؟😢

انشاالله‌که‌اینجوری‌نیست‌عزیزم

یکم‌خوشبین‌باش‌بابا

ببخشید‌ولی‌کامنتاتو‌خوندم‌و‌استیکرای‌گریه‌تهشونو‌دیدم‌

خیلی‌خندم‌گرفت.😐😐😑

اخه‌براتون‌گل‌آورده‌ شما اینجوری بش مشکوک شدین😅

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
انشاالله‌که‌اینجوری‌نیست‌عزیزم یکم‌خوشبین‌باش‌بابا ببخشید‌ولی‌کامنتاتو‌خوندم‌و‌استیکرای‌گریه ...

میدونم عجیب نیس مرد بزنش گل بده ولی برامن با این اخلاقای شوهرم واقعا اون دسته گل شک برانگیز بود

چیزی ازش ندیدم ولی مشکوک و بدبینم اگه مشکوک نمیزد بیانم باهاش خوب بود اما حالا...😔

خب گلم حالا تجربه میشه دیگه 😊💕یکم عاطفه تو روابطت و خوشبینی رو توی خودت ببر بالا عزیزم آخه اگه کسی بهش داده بود گلا رو که نمیومد یکاری کنع شک کنی شاید به سرش زد واسه زحمتات یکاری کنه 

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
مرسی خانومی

فدات عزیزم😍😍😍بهم خبر بده چیشد

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
راست میگی بهتر مثبت فکر کنم .😗

آفرررییننننننن ❤❤👏👏👏😎💋همینه ... درست شد 💕همین کارو بکن ببین چقدر لذت میبری و اتفاقات بهتری که نمیتونی الان حدس بزنی میوفته‌...خودتو دوست داشته باش ارزش یه دسته گل رو که داری ❤و خیلی خیلی بیشتر ازون ... در مورد رفتار با شوهرتم دیگه از الان خوشرو باش و بزن به بیخیالی حتا تشکر کن 🌟