بچه ها شوهرم که خیلیم باهم عاشق و معشوق نیستیم برام یه دسته گله رز ازین خوبا گرونا خریده همینجوری بی مناسبت. راستش من بهش شک کردم که یکی این گلارو بهش داده چون تاحالا تو ۱۰سال زندگی ازین کارا نکرده بود. بهش گفتم کسی بهت داده ناراحت شد قهر کرد گفت تو لیاقته خوبی نداری و اینا... . واقعا تو کتم نمیره.
هشدار اضطراری : بیانتو برخوردتو با مرد تغییر بده 😅 خوشبخت باشی عزیزم😚
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
چیزی ازش ندیدم ولی مشکوک و بدبینم اگه مشکوک نمیزد بیانم باهاش خوب بود اما حالا...😔
خب گلم حالا تجربه میشه دیگه 😊💕یکم عاطفه تو روابطت و خوشبینی رو توی خودت ببر بالا عزیزم آخه اگه کسی بهش داده بود گلا رو که نمیومد یکاری کنع شک کنی شاید به سرش زد واسه زحمتات یکاری کنه
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
آفرررییننننننن ❤❤👏👏👏😎💋همینه ... درست شد 💕همین کارو بکن ببین چقدر لذت میبری و اتفاقات بهتری که نمیتونی الان حدس بزنی میوفته...خودتو دوست داشته باش ارزش یه دسته گل رو که داری ❤و خیلی خیلی بیشتر ازون ... در مورد رفتار با شوهرتم دیگه از الان خوشرو باش و بزن به بیخیالی حتا تشکر کن 🌟