2777
2789
عنوان

پسر بدغذا

105 بازدید | 7 پست

واییی خییلییی ناراحتم بچم انقدر لاغر شده و فوق العاده پر جنب و جوشه .اما اخیرا خیلی لاغر شده شده پوست استخوان در ضمن دوسالشه نمیدونم چیکارکنم بقیه هم هی به من سرکوف میزنن غیر مستقیم میگن که تو بهش نمیرسی قلبم بدرد میاد.

هرچی درست میکنم یکی درمیون یخورده خیلی کم میخوره 

راهیی هس زود نتیجه بگیرم ازش؟

فقط خدا برایم کافیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش این تب بچه مو چه جوری چاق کنم از روی مادرا برداشته میشد

اگر رشد قد و وزنش توی نمودار رشدشه لطفااااا بی خیال شو بچه رو با اصرار کردن ها و دنبالش راه افتادن ها غذا چپوندن ها از غذا خوردن زده نکنین

نذار بچه بفهمه اهرم فشاری تخت عنوان غذا نخوردن هم وجود داره براش حبوبات مثل نخود بپز بریز توی ظرف خوشگل موقعی که داره کارتن نگاه می‌کنه با انگشت دونه دونه برداره بخوره 

واسش آجیل غیر شور بریز توی جیب لباسش یا اسباب بازیش

توی یه ظرف کاهو بذار بذار کنارش بهش نگو بخور هر وقت دوست داشت خودش میخوره

ران مرغ سرخ شده رو بده دستش بخوره

موقع غذا خوردن بهش سخت نگیر بذار خودش غذا بخوره و بازی کنه زیرانداز پهن کن بعد هر چقدر هم با غذاش بازی کرد کاری به کارش نداشته باش بذار بازی کنه هر چی هم خورد خورد اصرار نکن دنبالش نیفت تشویقش نکن که اگر غذا بخوری فلان چیز رو بهت میدم و... از غذا خوردن اهرم فشار درست نکن ندار بفهمه روش حساسی که ازش برای رسیدن به خواسته هاش استفاده کنه 

غذا رو تزیین کن ماکارونی شکل گوسفند تزیین کن کتلت و شامی و پیراشکی و غذاهایی که می‌تونه با دست بگیره رو زیاد درست کن

میوه های که می‌تونه پوست بگیره رو بده خودش پوست بگیره بخوره بعد جلوی روش پیش باباش تعریف کن که فلانی امروز خودش نارنگیش رو پوست کنده و خورده هاااا

کاش این تب بچه مو چه جوری چاق کنم از روی مادرا برداشته میشد اگر رشد قد و وزنش توی نمودار رشدشه لطفا ...

عزیزم من دقیقا همه این کارا رو که گفتی انجام میدادم 

اما شوهرم از مدقعی که خانوادشم پیشش گفتن هی داره میکوبه سرم تو به بچه نمیرسی بزور بنشونش مثله مادرت بهش غذا بده بگیر بغلت خودت با قاشق بده بخوره 

تو یه بشقاب میریزی میذاری اونجا اون نمیفیهمه که بخوره 

اتفاقا قبلا همینجوری میذاشتمش غذا براش روی زیر انداز هر وقت که دلش میخواس میومد میخورد 

فقط خدا برایم کافیست
عزیزم من دقیقا همه این کارا رو که گفتی انجام میدادم  اما شوهرم از مدقعی که خانوادشم پیشش گفتن ...

کاری که فکر می‌کنی درسته رو انجام بده به حرف دیگران بها نده دیگران حرف مفت زیاد میزنن ان شاالله خدا بچه ت رو برات سالم حفظ کنه