2777
2789

سلام عزیزان

جدیدا چقدر افسرا سخت میگیرن برای دادن گواهی نامه😐

چند باره تا به حال ازمون دادین؟؟؟؟ اگر قبول شدین مرحله چندم؟؟؟؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه همينطورن بلأخره قبول ميكنن من كاملا مسلط بودم چهارمين بار قبول شدم يه بار كمربند يه بار آينه يه بار پارك رو پل يعنى الكى ردم ميكرد 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
چه خوووب مبارکه... چند سال پیش یا جدیدا؟؟؟؟

2 سال پیش. افسر سخت گیری هم بود از 4 نفر تو ماشین فقط من قبول شدم و یه پسره.

پسره ماشینش رو دم آموزشگاه پارک کرد اومد آزمون داد قبول و شد و رفت. گفت چند ساله رانندگی میکنم 😂😂

خانوما سخت گیری میکنن من مامانم بار دوم قبول شد  بستگی به افسرتم داره اره خب بلاخره قبول میشی ...

جای ما که اینقدررررررافسرای عقده ای داره که نگوووو

من دیروز ازمون داشتم تمام کارهامو درست و خوب انجام دادم و حتی غیر مجازهامم میگفتم یه دوبل تمیز هم‌در اوردم فقط ماشین افسر چون صفحه کلاجش داغونه تو اموزشگاه ماه...موقع دنده عقب بعد دوبل..  خاموش کرد منم همین یه مورد رو فقط نگفتم غیر مجاز... گفت ردی...هر چه اصرار کردم یه فرصت دیگه بده گفت نه ..باید میگفتی مجاز نیست🙄

همه همينطورن بلأخره قبول ميكنن من كاملا مسلط بودم چهارمين بار قبول شدم يه بار كمربند يه بار آينه يه ...

دقیقا منم دیروز ازمون دادم  الکی یعنی خیییلی الکیا ..ردم کرد😔

مبارکتون باشه عزیزم جدیدا یا از چند سال پیش؟؟؟ کدوم شهر؟؟

پارسا تیرماه بودکرمان ولی  دفعه اول که ردم کردرفتم باماشین اموزشگاه که مربی مردبودگرفتم خدایی تودوساعت اندازه تمام ساعت های که پیش مربی خانم رفتم یادم داد وترسم ریخت

جای ما که اینقدررررررافسرای عقده ای داره که نگوووو من دیروز ازمون داشتم تمام کارهامو درست و خوب ...

افسر ها با ماشین یکی از مربی های اموزشگاه ازتون آزمون میگیرن. من روز قبل ازمون با اون مربی یه جلسه برداشتم که کلاچ ماشین بیاد دستم. از مربیت بپرس افسر با کدوم ماشین ازمون میگیره.