بچه ها واقعا روم نمیشه بگم ولی چند وقت بود ب شوهرم شک داشتمبخاطر گوشیش ک اصلا نمیزاشت سمتش برم ولی دیروز بچمو گذاشتیم پیش خواهر شوهرم رفتیم بانک من تو ماشین نشستم داشپروزتو باز کردم فلشو بردارم آهنگ بزارم دیدم زیر مدارک ا س پ ره تا خ یری ک تهش مونده با ی بسته ک ا ند وم ک سه عددی بود و یکیش استفاده شده بود وقتی بهش گفتم گفت چی تو ماشین من همیچین چیزی نیست گفتم پس مال کیه گفت نمیدونم بعدش گفت ماشینو داده بودممکانیکی اون گذاشته چ قدر خر فرض میکنه اصلا گردن نگرفت رمز گوشیشم نمیگه اصلا ولی فهمیدم فقط نمیدوم کی کجا چ جوری بازش کنم ببخشد طولانی شد نخواستم تیکه تیکه بزارم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تامیر کار چرا باید اینا رو توی داشپورد ماشین اون بزاره .یه چند قاشق مرگ موش بده بهش حالم بهم خورد
من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹