2777
2789
عنوان

روم نمیشه بگم ولی خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 93 پست

وقتی خوابش سنگین شد گوشیش و بردار باز کن. چیزی دیدی عکس بگیر مدرک جمع کن.. اگه پای زنم درمیون بود زنگ بزن جررررش بده زنیکه رو.. شرمنده ولی ناراحت شدم واقعا برات 

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم چ جوری مچشو بگیریم ک نتونه زیرش بزنه

خیلی راحت یه ماشین در اختیار بگیر صبح که میره بیرون زود برو دنبالش تعقیبش کن ببین چه گوهی میخوره مچشو بگیر بعدم جدا شو البته مهریتو تا قرون آخر بگیر ازش وقتی ببینه نمیتونه سکه دونه ۷۷۰۰۰۰۰ بده خودبخود دچار نعوظ میشه دیگه سیخ نمیکنه بره گوه بخور خاک بر سر لجن الهی بره زیر گل

مکانیک وسط ابزار و روغن و گریس خاک  بر سری میکنه مگه😐😐😐😐

مردا واقعا زن ها رو چی فرض کردن که فکر میکنن این دروغارو باور میشه کرد😕

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

الان مثلا زیرش زده؟؟؟؟چه ساده ای

باز حداقل کاش با چت و اینا مچ میگرفتی

طرف مستقیم رفته سر عملیات اصلی دیگه کاندوم و اسپری!!!

به زندگیت بیشتر فک کن

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

دستشو بگیر ببرش پیش مکانیکه

بگو میخام بدونم چرا تو ماشین تو اینارو گذاشته

بگو میخام اصلا ب زن طرف بگم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

فقط میتونم بگم مکانیکیه با شوهرت یه کاری کرده .

خدا بهت آرامش بده چقد نارحت شدم.

از بیماری و کرونام نمیترسن.

باید میگفتی منو ببر مکانیکی میخوام باهاش رو درو شم.نزاری شوهرت نزدیکت بشه. مریضی میگیری.

اگه مکانیکی بوده بر میداره چیکار داره بزاره تو داشبورد اگه دست رفیقی هم بوده طرفم حواسشو جمع میکنه چ ...

بابا قایم‌کرده بود زیر زیرا بود ی پاکت پول هم‌بود

✌✌✌✌

وقتی این چیزارو میشنوم خداروشکر مبکنم ک دیگه شوهرم نیست تا دلم بلرزه و دایم فکرم داغون باشه. درکت میکنم عزیزم  خیلی سخته. 

خدا جونم ، خودت هوای داداشامو داشته باش اخه اونا دنیامن