خدایاـشکرت17 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/21 تعداد پست: 604 عنوان یعنی چی 113 بازدید | 16 پست بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه دولتی مجاز زده برام تجربیو زبانو اما بر اساس سوابق و کنکور غیر مجاز این یعنی چی تروخدا بیاید از سردرگمی درم بیارید 1404/06/08 | 15:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 16634 غیرمجازی درکلاصلا دانشگاه دولتی سوابق تحصیلی رو لحاظ نمیکنهفقط کنکورشاید شبانه قبول کنه ولی بعیده 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خدایاـشکرت17 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/21 تعداد پست: 604 غیرمجازی درکلاصلا دانشگاه دولتی سوابق تحصیلی رو لحاظ نمیکنهفقط کنکورشاید شبانه قبول کنه ولی بعیده بر اساس سوابق که برام مجاز زده میتونم برم آزاد؟ سال اولمه نمیدونم چی ب چیه
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 16634 بر اساس سوابق که برام مجاز زده میتونم برم آزاد؟ سال اولمه نمیدونم چی ب چیه اره میتونی بری هم آزاد هم پیام نور هم تمام دانشگاه های غیرانتفاعی و خودگران 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خدایاـشکرت17 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/21 تعداد پست: 604 غیرمجازی درکلاصلا دانشگاه دولتی سوابق تحصیلی رو لحاظ نمیکنهفقط کنکورشاید شبانه قبول کنه ولی بعیده رتبه منطقه زبانم ۲۵ هزار شده تجربی ۱۲۶ هزار آزاد نمیتونم برم 💔💔🥹🥹😭
خدایاـشکرت17 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/21 تعداد پست: 604 رتبه منطقه زبانم ۲۵ هزار شده تجربی ۱۲۶ هزار آزاد نمیتونم برم 💔💔🥹🥹😭 چه رشته های از پزشکی میتونم برم دانشگاه آزاد ؟🥹💔
خدایاـشکرت17 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/21 تعداد پست: 604 اره میتونی بری هم آزاد هم پیام نور هم تمام دانشگاه های غیرانتفاعی و خودگران تروخدا جواب بده
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 16634 رتبه منطقه زبانم ۲۵ هزار شده تجربی ۱۲۶ هزار آزاد نمیتونم برم 💔💔🥹🥹😭 اها من انسانی بودم پارسال تمام رشته های آزاد به جز مربوط با پزشکی رو آوردمبنظرم برو رشته ای که مرتبط با تجربی نباشه مثلا برو حقوق صنایع غذایی ولی میتونی بریا مرتبط با رشتت هم هست 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خدایاـشکرت17 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/21 تعداد پست: 604 اها من انسانی بودم پارسال تمام رشته های آزاد به جز مربوط با پزشکی رو آوردمبنظرم برو رشته ای که مرتبط ... زبان چی آزاد زبان میتونم برم
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 16634 زبان چی آزاد زبان میتونم برم آره مترجمی 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خدایاـشکرت17 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/21 تعداد پست: 604 آره مترجمی ای خداکنه 😭😭😭😭😭 حالم بده بنظرت انتخاب رشته کنم؟؟؟؟ میدونی شهریش چقده
خدایاـشکرت17 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/21 تعداد پست: 604 آره مترجمی تروخدا ببخش انقد سوال پرسیدم مامانم میگه انتخاب رشته نکن برا زبان
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 16634 ای خداکنه 😭😭😭😭😭 حالم بده بنظرت انتخاب رشته کنم؟؟؟؟ میدونی شهریش چقده امسال ورودی های جدید حداقل ۱۲ تومن شدهحداکثر هم ۱۴ تومن درنظر بگیرشهریه خودم ۱۰ تومن شده پارسال ۸ تومن بود 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 16634 تروخدا ببخش انقد سوال پرسیدم مامانم میگه انتخاب رشته نکن برا زبان بنظر منم بدرد نمیخوره آینده نداره دیگه هوش مصنوعی کاملا جاشو پر کرده 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم