2777
2789

یعنی امید به زندگیت فقط به ازدواج کردنت بستگی داره؟!!روی خودت کار کن یه هنر یاد بگیر کتاب بخون رو موفقیتت کار کن بذار اطرافیانت بهت حسادت کنن.خودتو مشغول کار و فعالیت کن ازدواج نکردن اصلا مهم نیست.چشمت به دهن مردم نباشه.همین مردم بعد از ازدواج یه حرف دیگه پیدا میکنن بزنن

عاشق پسرم هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعایی کاری برای ازدواجت انجام دادی؟

آررره.فقط خدا.مرتب میگفتم لا خول و لا قوت الا بالله

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
من 38سالمه.یک ساله عقد کردم.ازدواج دوممه یه پسر13ساله هم دارم.شوهرمم ازدواج اولشه.امیدوار شدی؟؟

انشاالله سپید بخت بشی❤

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂

تجربه خودمو میگم عزبزم تو شرایطت تغییر ایجاد کن از لحاظ پوشش و زیبایی و بیرون رفتن و تو جمع موندن و ....ما ازبس خودمون رو قایم کردیم و مادرمون زد تو سرمون هیچکی ندید مارو و نخاستمون 

40 آبروم رفته. مردم هم آبروم بردن دیگ میخام بمیرم 

عزیزم مگه کسی که مجردها بی آبرو هست دورازجون.....مردمی هم که حرف و حدیث درست میکنند کوته فکر هستند... انشاءالله که مورد خوب که خوشبختت کنه سر راهت قراربگیره

ممنونم عزیزمن خیلی دعا خوندم یا معتاد میاد یا بچه دار 

دعای مقاتل رو صدمرتبه بخون و نماز جعفرطیار...از خدا بخواه که بخت خوبی که خود خدا بهش رضایت داره قسمتت کنه بری سر زندگیت🌷

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫

عزیزم ناامید نباش هر کس یه قسمتی داره خودتو با هیچ کس مقایسه نکن خیلی ها  زود ازدواج کردن ولی خوشبخت نیستن،یکی از آشناهامون 41 ازدواج کرد با یه مرد واقعا خوب و آقا ۴2 بچه دار شد و واقعا خوشبخته. امیدت به خدا باشه..انشاالله خیلی زود یه همسر خوب نصیبت میشه.