2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

40 آبروم رفته. مردم هم آبروم بردن دیگ میخام بمیرم 

منم مجردم مثل تو

ولی نمازجعفرطیارهرروز بخون وازخدابخواه خیلیها حواب گرفتن حداقل یکسال باامید بخون بانمازشب

خدابی جوابت نمیذاره

خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘

من 38سالمه.یک ساله عقد کردم.ازدواج دوممه یه پسر13ساله هم دارم.شوهرمم ازدواج اولشه.امیدوار شدی؟؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚

دختر دایی من ۴۰ سالگی ازدواج کرد الان دخترش کلاس سومه بهترین زندگیو داره....مگه خوشبختی ادما به سن ازدواجشونه!!ان شاالله خدا بهترین مرد و بخت رو قسمتت کنه عزیزم 

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫
نه محیط شهرمون بده نمتونم برم سرکار 

تو خونه کاری انجام بده ک درآمد داشته باشی بهت اعتماد بنفس میده و حالتو خوب میکنه

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂

لذت ببر آخرش همه ازدواج میکنند دیر یا زود

یه سال بعد ازدواج ات میای اینجا از معایب ازدواج حرف میزنی😊

پس فعلا لذت ببر

راستی اگه هم دیدی از کسی خوشت میاد خودت پیش قدم شو

من این کار کردم

استارتر عزیز ناامید نباش ..من دختری میشناسم که در اقواممون هست که بالای ۴۵هست و تازه نامزد کرده.....الان هم که سن ازدواج خیلی بالا داره می‌ره..من خودم هم ۳۴سالمه و مجردم...اما به نظرم گذشت اون دوره ای که دختر منتظر این باشه که براش خواستگار بیاد تا از بین کلی خواستگار انتخاب کنه....من یک سایت همسریابی میشناسم که خیلی معتبره ..مشخصاتت رو میدی و ثبت نام میکنی و هم اینکه میتونی از بین آقایون هم کفو و مدنظرت انتخاب کنی.....