2777
2789
عنوان

بچه ها میخام جهیزیه بخرم بیاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 28 پست

سیلور خوشکله اما دائم باید دستمال به دست باشی خط خشش معلوم میشه و ضربه بخوره معلومه

من همه برقیام سفیده فقط تستر و پلوپزم مشکی سیاوره که گذاشتم روی کابینت بانکه هم مشکی خریدم ست شده قهوه سازم میخوام مشکی بخرم بذارم کنارشون

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحال آقا داماد و خانوادش😂 با این شرایط انشالله خونه داسته باشه

بله خونه داره همسرم طبقه بالای پدرش رو خودش.ساخت ولی من نرفتم اونجا خونه رهن کردیم... البته رسم خانوادگیمون هست

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
منم یک سال میشه ازدواج کردم ست آشپزخونمو نک مدادی زرشکی زدم اتاق خوابمو پوست پیازی وسفید پذیرایی سبز ...

من اشمز خونه میخام مشکی صورتی باشه 

حالم کلاسیک باشه همه چی طوسی و نشکی فقط مبلا رنگارنگ

اتاق خوابمم یاسی😊

یا همشو سیلور بخر یا کلا سفید

سفید دلمو زود میزنه خونه مامانم همه چیش سفیده دلمو میزنه

ولی وسایل مشکی اصلا دلمو نمیزنه سیلورم جالب نیس ولی یخچالو ک نمیشه مشکی خرید خیلی دلگیر میش میخام یا سیلور لخرم ک نزیک ب مشکی هس یا سفید بخرم ک تضاد باشه

هر کسی ی رسمی داره ما همه جهاز با خودمونه... فقط اینه کنسول با اقا داماده

رسم ما ابنه اقای داماد ۵۰ ملیون البته به نرخ محل ماست😁 به خانواه عروس شیر بها بده

که با این پول سرویس خواب و بقیه جهیزیه رو بخرم😊

سیلور خوشکله اما دائم باید دستمال به دست باشی خط خشش معلوم میشه و ضربه بخوره معلومه من همه برقیام س ...

شکی ب نظرم شیک تره محصوثا اگه بارنگ صورتی یا زرشکی ترکیب بشه