2777
2789
عنوان

مادرشوهرم توقع داشته فرش بشورم شماقضاوت کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 24 پست
شوهرت که  میدونه حالت خوب نیس چرا تعارف زده بری کمک🤦‍♀️

همینو بگو،بهش میگم من کی گفتم توبری بگی خانمم بیادکمک؟؟؟؟من فقط گفتم فردا برای برادرشوهرم ناهاردرست میکنم بیادبالا ک تنهانباشه همین

از اول نباید کار میکردین که بشه وظیفه  درضمن حدیث داریم که بیماری های خودتون رو پنهان کنید&nbs ...

کارانچنانی نمیکنم درحد یه عروس ک میره خونه مادرشوهرش کارعای معمولی،فقط چون بامادرشوهرم تو یه ساختموتیم عیدی فرش های پله هارو دونفری شستیم همه رو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرت که هیچ،توقع بیجا داره،من موندم شوهرت که اتفاقا در جریان بود که مر ...

همینوبگو،تازه باز اومده ب من میگه مامانم فلان حرفو زده،میم بی عقل چرا هرچی میگن میای ب من میگی هم منو ناراحت میکنی هم ازشون متنفرمیشم ،میگه خب چکارکنم مثل بچه هاست 

همینوبگو،تازه باز اومده ب من میگه مامانم فلان حرفو زده،میم بی عقل چرا هرچی میگن میای ب من میگی هم من ...

نمی‌دونم،شاید خود همسرتون توقع داشت با همین حالتون برا مادرشوهر فرش بشورین،وگرنه همونجا جوابشو میداد و به گوش شما نمیرسوند،لازم هم نبود هیچی از مریضیتون بگه چون اصلا شما وظیفه ندارین فرش خونه مادرشوهرتونو بشورین که حالا بخواین برای نشستنش دلیل موجه بیارین.. 

نمی‌دونم،شاید خود همسرتون توقع داشت با همین حالتون برا مادرشوهر فرش بشورین،وگرنه همونجا جوابشو میدا ...

نه عزیزم فرش خونشون نبود فرش باغشون بود ک هرهفته همه میرن هم ما هم برادرشوهرم هم سه تاخواهرشوهرام

نه عزیزم فرش خونشون نبود فرش باغشون بود ک هرهفته همه میرن هم ما هم برادرشوهرم هم سه تاخواهرشوهرام

خب خیلی فرق نداره فرش خونشون باشه یا باغ،اینکه شمام میری به عنوان مهمون میری،خیلیا هر هفته میرن خونه مادرشوهر،فرششو که نمیشورن چون هر هفته اونجان.. البته اگه خودتون راضی هستین چه اشکالی داره کمک کنین،من میگم جوری رفتار کنین که کمک کردن از وظایفتون نشه که اگه مثل این مورد یه وقت به هر علتی کمک نکردین گله ای نباشه..