2777
2789

خانما شما تو مسائل خواستگارو اینا چقدر نظر میدین؟؟؟

من خواهرم ۹ سال از من کوچیکتره 

خودم ۸ ساله ازدواج کردم

الان براش خواستگار اینا میاد بابام میگه نظر تو برامون خیلی مهمه چون خواهر بزرگتری 

ولی خودم احساس میکنم نباید نظر بدم چون یه خواستگار داشت خواهرم که جواب رد دادن چون خواهرم خوشش نیومد  و منم مخالف بودم ولی تو لفافه نظرمو میگفتم ولی احساس کردم خواهرم نسبت به حرفای من جبهه داره

تصمیم گرفتم دیگه چیزی نگم 

شماها چقدر تو این مسائل اظهار نظر میکنید؟؟؟

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دورادور کمک کن

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

من احساسم اینه اصلا به من ربطی نداره باید بابا و مامانم و خود خواهرم خوشش بیاد 

من فقط میتونم مشورت بدم

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪

نظر ندی بهتره

مگه چیزی که واقعا مورد خاصی باشه و اگه نگی زندگی خاهرت خراب بشه

اونم در حد گفتن باید باشه نه اجبار!

اگه خاهرت انقدر بزرگ شده که ازدواج کنه و تشکیل خانواده بده پس صلاح خودشم میتونه تشخیص بده

🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡
در حد راهنمایی نظر بده بالاخره تو تجربه داری‌ . نمیشه نظر ندی ولی تحمیلی نباشه. اخر سرم بگو تصمیم ن ...

همیشه همینجوری میگم

ولی خواهرم فک میکنه من با خواستگاراش مشکلی دارم که نظر منفی میدم

ولی درواقع من چون تجربه کردم دلم میخاد بهش مشورت بدم

که اونم منصرف شدم