چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوبه میگی عبری من میگم مذهبی و عربی نیست معنی اسم مذهبی یعنی از حضرت محمد و اماما باشه
با کدوم منطقی مذهب یعنی فقط عربی؟؟؟انقدریم اطلاعات داری که بدونی ادیان الهی به ادیان ابراهیمی معروفن حتی اسلام!نکته بعدی من پست اولم چی نوشتم؟؟؟گفتم خیلیم مذهبی نیست ولی اسم همسر حضرت ابراهیمه ک شما ایراد الکی گرفتی ک اون ساره هستش نه سارا
مرسا دوبار تو قرآن اومده ینی استوار و ثابت. قشنگم هست بعدنم کسی دخترتو مسخره نمیکنه
خوبه فردا با شوهرم مشورت کنم بینم چی میگه