2777
2789
عنوان

اسم مذهبی +معنی برای دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 108 پست
ینی مذهبی فقط دوس داری؟ 

اره بعدم شوهرم طلبه هستش 

کلا از اسمهای امروزی خوشش نمیاد منم خوشم نمیاد 

خانواده هامون هم مسخره میکنن

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ال ای چه اسم عجیبی

ما ترکیم..این اسمم ترکی هست..یعنی ماه وزیبای ایل وطایفه..elay

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
عزیزم ی سرچ کن ببین ریشه این اسم کجاییه  عبری هستش و اسم همسر حضرت ابراهیم گوگل که دم دستته

خوبه میگی عبری من میگم مذهبی و عربی نیست 

معنی اسم مذهبی یعنی از حضرت محمد و اماما باشه 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
خوبه میگی عبری من میگم مذهبی و عربی نیست  معنی اسم مذهبی یعنی از حضرت محمد و اماما باشه

با کدوم منطقی مذهب یعنی فقط عربی؟؟؟انقدریم اطلاعات داری که بدونی ادیان الهی به ادیان ابراهیمی معروفن حتی اسلام!نکته بعدی من پست اولم چی نوشتم؟؟؟گفتم خیلیم مذهبی نیست ولی اسم همسر حضرت ابراهیمه ک شما ایراد الکی گرفتی ک اون ساره هستش نه سارا

ولی الان بحثو برگردوندی

اره بعدم شوهرم طلبه هستش  کلا از اسمهای امروزی خوشش نمیاد منم خوشم نمیاد  خانواده هامون ...

اهان متوجه شدم. خب اسم مذهبی تکراری نذار گناه داره دخترت. بنظرم حلما قشنگ و شیک دیگه بقیه ش تعریفی نداره

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
اهان متوجه شدم. خب اسم مذهبی تکراری نذار گناه داره دخترت. بنظرم حلما قشنگ و شیک دیگه بقیه ش تعریفی ن ...

دختر داداش زن بابام اسمش حلما هستش 

نمیخوام😭

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
دختر داداش زن بابام اسمش حلما هستش  نمیخوام😭

مرسا دوبار تو قرآن اومده ینی استوار و ثابت. قشنگم هست بعدنم کسی دخترتو مسخره نمیکنه 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
 مرسا دوبار تو قرآن اومده ینی استوار و ثابت. قشنگم هست بعدنم کسی دخترتو مسخره نمیکنه 

خوبه فردا با شوهرم مشورت کنم بینم چی میگه

خوبه فردا با شوهرم مشورت کنم بینم چی میگه

بازم اسم دادم همه مذهبین و اسم بزرگای دین. 

یکی از فامیلای ما ک خیلی مذهبیه اسم دختراشو ستیا  و  یوکابد گذاشته. قشنگه بنظرم

با کدوم منطقی مذهب یعنی فقط عربی؟؟؟انقدریم اطلاعات داری که بدونی ادیان الهی به ادیان ابراهیمی معروفن ...

ادیان الهی رو ول کنید تو ایران فقط اینه و خاندان حضرت محمد مذهبین این موضوع واضحی نیاز به توضیح نداره و اینکه عبری با عربی خیلی متفاوتن

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.