2777
2789

بچه ها من تو تاپیمای قبلیم گفته بودم که دوستم خوابایی دیده بود که با داداش دارن کارای بد میکنن توضیحشو کامل دادم. تو تاپیک های قبلیم که دوستم مامان نداره و فقط یه داداش بزرگ و کوچیکتر داره امروز بعد چند وقت دیدمش چون من نتونستم کمکش کنم گفتم چیکار کردی گفت با گوشی باباش یه اکانت فیک اینستا زده اونجا با پسرا چت می‌کنه ولی باباش نفهمیده و اسم خودشم و چیزای شخصیشو نمیگه این دوستم خیلی تنها است چیکار کنمش آخه همینطوری ادامه بده نمیدونم چی میشه این موضوع در مورد من نیست پس قضاوت نکنید چون راضی نیستم🥰🍃

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت علاقه زیادی داره زندگیش بفرسته هوا و گرنه خیلی ها هستن تنهان ولی اینکارا رو نمیکنن

ببرش روانشناس 

شوهرم براش خوب نیست چون خودشم نمیدونه چی میخواد نمیتونه راه بهتری پیدا کنه برای وقتش

در بن بست هم راه آسمان باز است پرواز بیاموز....
زندگی خودشه خب خودش عاقله و قدرت تصمیم گیری داره وقتی‌این کارا رو میکنه لابد به عاقبتشم فکر کرده و ...

نه آخه گناه داره خودشم راضی نیست برای اینکه فکرش مشغول شه این کارو میکنه تو خونه هم باباش باهاش خوب رفتار نمیکنه

نه آخه گناه داره خودشم راضی نیست برای اینکه فکرش مشغول شه این کارو میکنه تو خونه هم باباش باهاش خوب ...

اخی😔

اگه خیلی دوسش داری و نگرانشی سعی کن انقد مشغولش کنی که به این چیزا فکر نکنه

بعد تو یه موقعیت مناسب بشین باهاش خیلی اروم و منطقی و دوستانه حرف بزن

نذار فکر کنه داری نصیحتش میکنی

حتما میتونی ♥️

دوستت علاقه زیادی داره زندگیش بفرسته هوا و گرنه خیلی ها هستن تنهان ولی اینکارا رو نمیکنن ببرش روانش ...

اره دقیقا همینطوره ولی اینقدر تنهاس اینطوری شده باباش خیلی گیره نمی‌ذاره از خونه بره بیرون امروز با باباش تو فروشگاه بود دیدمش

اخی😔 اگه خیلی دوسش داری و نگرانشی سعی کن انقد مشغولش کنی که به این چیزا فکر نکنه بعد تو یه موقعیت ...

مرسی خوشگلم خداکنه موفق شم چون دوستشم و دوست هم تو این دوران باید به درد بخوره دیگه

مرسی خوشگلم خداکنه موفق شم چون دوستشم و دوست هم تو این دوران باید به درد بخوره دیگه

حتما موفق میشی عزیزم

خیلی کم هست از این دوستا که غمخوار ادم باشه واقعا

اگه ببینه انقددوسش داری نمیکنه این کارو