2777
2789
عنوان

فال گرفتم😍

716 بازدید | 50 پست

سلام خانوما...من دیشب خیلی اتفاقی با ی خانومی اشنا شدم و فهمیدم ک فال میگیرن...

شمارشونو گرفتم و هزینشو فرستادم و زنگ زدم فالمو برام گفت. اسم خودم و مامانم رو ازم پرسید و فالم رو گفت....

شوهرم قبلش ی فال گرفته بود و بعدش من گرفتم....

ب من گفت ک من حامله میبینم شمارو....گفت انقدر بارداریتو نزدیک میبینم ک حس میکنم الان حامله ای. انقدر نزدیک میبینم بارداریتو....😍

و خیلی حرفای دیگ زد ک من فق این تیکشو گذاشتم چون واقعا خیلی خوشحال شدم اشکم در اومد...

حتی اگ دروغم باشه من خیلی امید پیدا کردم و خوشحال شدم...چون من دوتا بارداری ناموفق داشتم و خیلی خیلی دلم بچه میخاد....

از دیشب خیلی دلم ی جوریه...ی جور حس امیدواری و خوشحالی دارم....

شما تجربه مشابه نداشتین؟

آن دست که ماه را نشان میداد، ماشه را کشید....!

انشااالله عزیزم‌ دامنتون سبز بشه😘😍

مربی هستم کسایی که نیاز به رژیم و ورزش دارن میتونن پیچمو فالوکنن وبه دوستاشون معرفی کنن بهشون برنامه رایگان داده میشه _faezeh.p.m@ دایرکت بدین دوستان😘🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی بعضی ها درست میگن

رفيق ميخواستم بهت بگم كهوقتى دارى حرص و جوش پول رو ميزنىوقتى دارى براى تصاحب يه مقام خودت رو به آب و آتيش مى‌زنیوقتی داری برای بالا رفتن خودت بقیه رو لِه میکنیوقتی برنامه ریزی میکنی برای رسیدن به قدرتخلاصه کنم وقتی زندگی رو خیلی جدی گرفتی یه لحظه به تهش فکر کن... این همون آبِ يخ روى آتيشه!ببين من نمى‌گم زندگی نکن!تلاش نکن! ناامید باش و بی هدفنه!میخوام بگم مسیر زندگی تو یجوری بچین که فقط ختم نشه به ثروت و قدرت و مقام!راستش من اصلا نمی‌دونم ما چی ایم و اینجا کجاستو اصلا اینجا چیکار می‌کنیم!فقط اینو میخوام بهت بگم،یعنی اینو فهمیدم که مسیر زندگی تو باید یجوری بچینی که باعشق و علاقه زندگی کنینمی‌دونم!ببین ذوق‌ت چیهیکی ذوقش با سفر زنده می‌شهیکی با کتابیکی با یه پیاده روی سادهیکی آشپزییکی...اگه میخوای برده ی دنیا نباشی ذوق دلت رو پیدا کندلت آروم رفیق...❤️

من پارسال با شوهرم دعوام شده بود و قهر رفته بودم خونه مامانم بعد یکی واسم فال قهوه گرفت اسم شوهرم توش دراومد گفت یه کسی هست ب اسم محمد ک خیلی عاشقته

من خر شدم برگشتم😃

ولی خیلی حس خوبی بود🙂🤣

چون اسمش تو فالم دراومده بود🙈

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔

اشک تو چشام جمع شد خدایا وقتی بنده ای تو افریدی با حرف بنده دیگر امیدوار میشه خدایا پس خودتمنا امیدش نکن ایشالا از صمیمقلبم دعا میکنم بزودی تیکر بارداریتو ببینم😭😭😭😭

خدا دامنهمه اونایی که تو انتظارن سبز کن منم همچنین

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

منم یه بار یه کف بین دستمو دید انقدر درست گفت از گذشته و اینده ک هنوزم بهش فکر میکنم میگم مگه میشه اخه من اصلا قبول ندارم کف بینی رو

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
بعضیاشون درست میگن ولی همین یه بار خیلی دنبالش نباش 😆 امیدوارم زودی مامان شی 😁💙

ایشون واسه خیلیا گرفتن و درست دراومده حرفاشون.واسه همین خیلی امیدوارم

آن دست که ماه را نشان میداد، ماشه را کشید....!