2777
2789
برو ازخودم درنمیارم شنیدم ک میگم،رگ شیرازی رو بذار کنار اون تنو تکون بده برو حتما خطرناکه امروزم دیر ...

رگ شیرازی ندارم ...🤣🤣🤣🤣وای پوکیدم...شیراز فقط محل زندگیمه..دورگه هستم ترک و کرد 🤞🤞  

سنه سودیم بیلمدین🤦‍♀️😔😔🤦‍♀️ 
ببخشید دخالت میکنم ولی بچه میخوای براچی ک اون بره پی الولتیش. گناه داره اون طفل معصوم

طفل معصوم و اگه خدا بهم بده .......تا عمر دارم مراقبشم....اون منو داشته باشه به کسی احتیاج نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ چه بامزه گفتی رگ شیرازیو بذا کنار 😁😁😁😅😅

انقد حرسم‌ میگیره یکی نسبت ب مساله ب این مهمی انقدبیخیاله اونوقت میشینن خونه ازخدا میخوان بهشون بچه بده،خداگفته ازتوحرکت ازمن برکت،اقا،خانم میگن اگه درسال دوباراقدام کردی نگرفت برو ددنبال درمان،اونوقت میگن چرا انقدنازایی زیادشده،تقصیرم ندارنا هزینه ها رفته بالا،ولی نمیگین فدای سرم فردا اگرم نرم گرونترمیشه هزینه بیشترمیشه،سن بالامیره درمان دیرتر انجام میشه وخدای نکرده دورازجون بگن دیگه نمیشی چی،اونوقت بایدبشینی خونه و ازخدا معجزه بخوایی

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
کسی پشتم نیست ....من تنهام ...بابام به زور و اجبار منو مجبور کردن شوهر کنم حالا هم میگن باید زندگی ک ...

اگه کسی هواتو نداره اول خدا هست وهواتوداره مطمئن باش بعدشم خودت هوای خودتوداشته باش تومگه چن سالته که بسوزی حتما حکمتی هست توکارخدا .زندگیتو باعشق بساز

دعا کنید نی نی دارشم ...میشه یه صلوات بفرستین برای همه ی چشم انتظارا 🤗💚💞
رگ شیرازی ندارم ...🤣🤣🤣🤣وای پوکیدم...شیراز فقط محل زندگیمه..دورگه هستم ترک و کرد 🤞🤞  

خداروشکر ترکه و کردا ک ماشاءلله زرنگن،برو عزیزم حتما

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
مث همه البته قرصش خوردنش بهتره من شنیدم قطره ش اثرش بهتره البته توهمین سایت شنیدم درواقعیتش فک نکنم ...

این چیه؟برای چیه؟

کسی پشتم نیست ....من تنهام ...بابام به زور و اجبار منو مجبور کردن شوهر کنم حالا هم میگن باید زندگی ک ...

الهییییی ک زندگیت خوب بشه عزیزم. ولی اگ بچه دار شدی با یک بچه شوهرت طلاقت داد و رفت چی؟ 

انشااللههههه هرچی ب صلاحته برات رقم بخوره

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
انقد حرسم‌ میگیره یکی نسبت ب مساله ب این مهمی انقدبیخیاله اونوقت میشینن خونه ازخدا میخوان بهشون بچه ...

اگه به خودم بود صد بار رفته بودم ...اون منتظر یه ایراد از منه ..ولی این ماه میرم بزار بخاطر دکتر یه دوتا ناسزا و کتک هم بخورم 

بمیرم واسه دلت

الهییییی ک زندگیت خوب بشه عزیزم. ولی اگ بچه دار شدی با یک بچه شوهرت طلاقت داد و رفت چی؟  انشاا ...

اون وقت بهتر 

.......میرم و میدونم  یه نفر هست و یه نفرو دارم ...اصلا قصد من اینه

این چیه؟برای چیه؟

براتنبلی تخمدان .کیست تخمدان وپستان .گیاه زنان کلا خیلی تعریفشو شنیدم خیلیا جواب گرفتن ازش توهمین نی نی سایت بنویسی ویتاگنوس کلی تاپیک میاد

دعا کنید نی نی دارشم ...میشه یه صلوات بفرستین برای همه ی چشم انتظارا 🤗💚💞
اگه به خودم بود صد بار رفته بودم ...اون منتظر یه ایراد از منه ..ولی این ماه میرم بزار بخاطر دکتر یه ...

الهی عزیزم،برو دهنشو ببند ک مشکلت پیشوپاافتادس با ی دوره درمان میشی،ب شرطی ک زود بری،دستش بشکنه هرمردی ک دست رو زن بلندمیکنه