2777
2789
اگه کسی هواتو نداره اول خدا هست وهواتوداره مطمئن باش بعدشم خودت هوای خودتوداشته باش تومگه چن سالته ک ...

نمیخوام از خودم تعریف کنم اما......همون موقع تو ۱۲ سالگی کلی خواستگار داشتم بابام بخاطر فوق لیسانس و کار کارمندیش مجبورم کردن......همین الانم چون اختلاف سنمون ۱۴ ساله ۲ تا از همکاراش و چند تا از همسایه ها اومدن منو ازش خواستگاری کردن ...

تو دنیا خدا یه دستپخت عالی و یه قیافه خوب بهم داد و دیگررررر هیچچچچچ   

سنه سودیم بیلمدین🤦‍♀️😔😔🤦‍♀️ 
الهی عزیزم،برو دهنشو ببند ک مشکلت پیشوپاافتادس با ی دوره درمان میشی،ب شرطی ک زود بری،دستش بشکنه هرمر ...

الهی امین از هفتاد جا هم بشکنه 🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام از خودم تعریف کنم اما......همون موقع تو ۱۲ سالگی کلی خواستگار داشتم بابام بخاطر فوق لیسانس و ...

امیدوارم خدا کمکت کنه ولی تصمیم عاقلانه بگیر زندگی که توش عشق نباشه یه بچه بیگناه بیاد توش اذیت میشه اگه میتونی شوهرتو به راه بیار بهش عشق بده تا درست بشه 

دعا کنید نی نی دارشم ...میشه یه صلوات بفرستین برای همه ی چشم انتظارا 🤗💚💞
امیدوارم خدا کمکت کنه ولی تصمیم عاقلانه بگیر زندگی که توش عشق نباشه یه بچه بیگناه بیاد توش اذیت میشه ...

نه ممکن نیست من سعی کردم باهاش کنار بیام ولی نشدم منم شدم یکی مثل خودش ...ورابطه زناشویی یه وظیفه است 

آخخخخی الهی عزیزم. دیدن بی بی منفی خیییییییلی سخته

خییییلی ان شا الله همه منتظرا با داشتن فرزند سالم و صالح همه این تلخیا از ذهنشون پاک بشه ،از جمله من و شما💓😘

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
خییییلی ان شا الله همه منتظرا با داشتن فرزند سالم و صالح همه این تلخیا از ذهنشون پاک بشه ،از جمله من ...

انشااللهههههههه عزیزمممممم

دامن همهههه ی منتظرا سبز بشه الهی

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️