2777
2789
قبلا هم داشتم ...یه چند ماه خوب بودااااا.باز اومده فکر کنم ....این ماه قصدم همینه که اساسی برم دنبال ...

ن ربطی ب روزه نداره،برو کیست رو اگه خوب ریشه کن نکنی برمیگرده بعد بیشترمیشه،بعد بزرگترمیشه بعدخدای نکرده نمبتونن درمان کنن،مجبورن دورازجون اون تخمدان رو دربیارن،بخاطرهمین میگم باید زودتر ریشه یابی شه.برو پیش ی دکتر خیلی خوب هرچقدرم هزینه کردی اشکال نداره میدونی دیکه خوب خوب میشی.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
کاش حداقل تکلیفم زود تر مشخص شه ..اخه اگه پری میشدم ...الان باید اقدام میکردم 😪😪😪

سونو نرفتی ببینی کیست داری یا نه؟ یا آزمایش بتا بده مشخص شه 

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پریودم مرتبه. تنبلی دارم. دکترم بهم گف بخور. دارم میخورم این دفعه ماه اوله دارم میخورم. به من گفت ...

من دفعه پیش قرصشو خوردم این ماه قطره شو گرفتم 

دعا کنید نی نی دارشم ...میشه یه صلوات بفرستین برای همه ی چشم انتظارا 🤗💚💞
من زود ازدواج کردم شش ساله درانتظارم من خیلی حسودم گاهی وقتا دلم واقعا نی نی مبخاد دیشبم خاب دیدم شو ...

وااااااای یه خالی شدم .......خوبه باز شوهرت اینقدر صبر داره ...دکتر هم رفتی؟؟؟؟؟

ما کلا سه ماهه اقدامم میگه اگه ماه بعد نشد برو خونه بابات ....اخه قرارمون اینه پچه دار شیم که من تو خونه یکی پیشم باشه اون بره پی الواتیش   

سنه سودیم بیلمدین🤦‍♀️😔😔🤦‍♀️ 
ن ربطی ب روزه نداره،برو کیست رو اگه خوب ریشه کن نکنی برمیگرده بعد بیشترمیشه،بعد بزرگترمیشه بعدخدای ن ...

وااای ترسیدم ...اینقدر مشکل دارم که حوصله این یکی رو ندارم..... میرم حتما ...من شیراز هستم یه دکتر خوب سراغ دارم

قطرش بهتره یا قرصش؟ 

مث همه البته قرصش خوردنش بهتره من شنیدم قطره ش اثرش بهتره البته توهمین سایت شنیدم درواقعیتش فک نکنم زیاد فرق بکنه .ولی خیلی انگارتلخه هنوز سوم پریودمم نخوردم بوکردم بوتندی داشت امیدوارم بتونم بخورم 

وااااااای یه خالی شدم .......خوبه باز شوهرت اینقدر صبر داره ...دکتر هم رفتی؟؟؟؟؟ ما کلا سه ما ...

من شوهرمم مشکل داره عمل واریکوسل کرد هنوز نرفته دوباره ازمایش ...یعنی چی بره پی الواتیش پس چرا توزندگیشی خودتو نجات بده

مث همه البته قرصش خوردنش بهتره من شنیدم قطره ش اثرش بهتره البته توهمین سایت شنیدم درواقعیتش فک نکنم ...

آهاااا پس همون قرصش راحتتره 😁 ایشالا شماهم هرچه زودتر نتیجه بگیری دوست خوبم ❤️💙💜💚💚🧡

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
وااای ترسیدم ...اینقدر مشکل دارم که حوصله این یکی رو ندارم..... میرم حتما ...من شیراز هستم یه دکتر خ ...

برو ازخودم درنمیارم شنیدم ک میگم،رگ شیرازی رو بذار کنار اون تنو تکون بده برو حتما خطرناکه امروزم دیره زودبرو.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
آهاااا پس همون قرصش راحتتره 😁 ایشالا شماهم هرچه زودتر نتیجه بگیری دوست خوبم ❤️💙💜💚💚🧡

ایشالله وهمچنین شما 😍🌹🌹🌹❤❤❤

وااااااای یه خالی شدم .......خوبه باز شوهرت اینقدر صبر داره ...دکتر هم رفتی؟؟؟؟؟ ما کلا سه ما ...

ببخشید دخالت میکنم ولی بچه میخوای براچی ک اون بره پی الولتیش. گناه داره اون طفل معصوم

برو ازخودم درنمیارم شنیدم ک میگم،رگ شیرازی رو بذار کنار اون تنو تکون بده برو حتما خطرناکه امروزم دیر ...

خخخ چه بامزه گفتی رگ شیرازیو بذا کنار 😁😁😁😅😅

من شوهرمم مشکل داره عمل واریکوسل کرد هنوز نرفته دوباره ازمایش ...یعنی چی بره پی الواتیش پس چرا توزند ...

کسی پشتم نیست ....من تنهام ...بابام به زور و اجبار منو مجبور کردن شوهر کنم حالا هم میگن باید زندگی کنی ....حتی یه ذره احساس بهش ندارم .......ولییییی مجبورم ..بهش گفتم تو کل عمرم عاشق بچه بودم .الان یه بچه به من‌بده و برو هر جا دلت خواست ...الان می بینه که تو دوسه ماهه باردار نشدم میگه بهترین راهه که از زندگبم شوتت کنم  بیرون ....  اولش به بهانه عشق عاشقی ا مد جلو و مخ بابا مامانمو و زد حالا چشمش همکارشو گرفته و هی آزار و اذیتم میکنه ........همه فکر میکنن من خیلی خوشبختم ولی بر عکسه