2777
2789
عنوان

عروسی😂😝

573 بازدید | 41 پست

‏پنجم دبستان بودم تو عروسی پسر عمم پول ریختن رو سر عروس داماد 😍😍😍😍

چند تا پا قلم کردم 😲😲چند تا صورت مشت زدم 😰😰😰و نود درصد پولا رو جمع کردم.😜😜😝😝😝

تا یکماه بعد عروسی  به بابام می‌گفتن یه خرده پول تو جیبی این بچه رو زیاد کن 😂😂😂😂😂😂😂

شما هم اگه خاطره دارین از عروسی بگین بخندیم😍

:)

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کوچیک بودم مثلا ۵ سالم بوده یا کوچیکتر...هر جا میرفتیم عروسی باید حتما تو  بغل عروس بودم....از بغلش تکون نمیخوردم‌.باید با کتک و ضرب و شتم جدام میکردن۰😆نمیدونم چرا

درست میشه دایی  

عروس لباسش رف زیر پاش محکم خورد تو بازو شوهرش شوهرشم عین گلابی پخش زمین شد براش اب قند اوردن 

اگر چشمات می بینه لایک نکنننننننننن  می هیچی دوباره برگشتم ۵ساله اینجام انقدر که بعضی گزارش زدن رفتم تو تعلیق ..من دیگه هیچ وقت عکسمو نمی زارن مریضین میگین بزار وقتی میزارم میگین خوب خوشگلی شورشو در آوردی آنقدر عکس گزاشتی باید بهت بگم تویک حسود بدبخت عقده ایی هستی درگیر مریض ...بهم یاد دادن همیشه با آدمایی که مشکل مغزی دارن حرف نزن بعضی واقعا خیلی بیشعورن اینجا تمام.  

عروسی خواهرم بود. من پوستم سبزس. تصور کن با اون همه پشم و پوست سبزه یه رژ قرمز زده بودم😅

واقعا هرچی خاستگار بود اونجا پروندم11سالم بود🤣🤣🤣

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
داداشم از زیر پای عروس اومد پول بکشه ، عروس بدجور افتاد زمین  یجا تو فیلم عقدشم گفت اقا من ...

😂😂😂😂😂😂

آخ این فیلم ها مث فیلمیه که میگن روز قیامت جلو همه نشون داده میشه😂😂😂😂 آبرو نمی مونه برا ادم

تو عروسیاتون مهمونا شاباشارو جمع میکنن؟😐😐😐😐😐

عروسی ما بچه ها جمع کنن 

ولی فامیلای همسرم نه

تو عروسی من بچه ها جمع میکردن خواهرشوهرم می دویید ازشون میگرفت 

بساطی بوداااا