2777
2789
عنوان

عروسی😂😝

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 41 پست
من تا حالا تو هیچکدوم از عروسیامون همچین چیزی ندیدم😐😐😐😐 حتی بچه ها هم دست به شاباشا نمیزنن😐😐...

حالا شما طنز مطلب و ول کردی دنبال اینی ببینی رسم چیه؟هرمنطقه رسم و رسومات خودش و داره ما شاباش عروس و داماد دست خودشونه اما پولی رو که میریزن سر عروس و بچه ها جمع میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد اون روسری قواره بزرگا که سرمیکردم و جلو گره میزدم با یه گیره استیلم جلو موهامو بالا میبردم بعدشم ...

واااای😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 اکلیل تو موها رو بگو

پوزش🌹 فقط برام عجیب بود شرمنده اگه ناراحتتون کردم❤

نه عزیزم ناراحت نشدم دوس دارم بگین بخندیم

ما کورد هستیم شاباش و مستقیم دست عروس و داماد میدن اما اون مقدار پول و که سر عروس داماد میریزیم و بچه ها معمولا بر میدارن🙌😘😘😘

واااای😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 اکلیل تو موها رو بگو

اصلا داغون بود الان میگم بعنی روسری دخترونه نبود که من از اینا سرمیکروم بخدا یاد نهنگ عنبر میوفتم فقط تو سایز کوچکتر 

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
اصلا داغون بود الان میگم بعنی روسری دخترونه نبود که من از اینا سرمیکروم بخدا یاد نهنگ عنبر میوفتم فق ...

خیلی باحالی🙌😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خیلی باحالی🙌😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

الان میگم بااون حالتا خوبه یکی خرشد بگیرتمون والا همسرم گاهی میگه خرم کردیا  

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
خب خداروشکر خیالم راحت شد😂😂😂 خوشبخت باشی عزیزم

فدات گلم 💜

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
الان میگم بااون حالتا خوبه یکی خرشد بگیرتمون والا همسرم گاهی میگه خرم کردیا    

دور از جونتون😂😂😂

مردا هم اون زمان کم تیپ ضایع نداشتن این به اون در😂😂