2777
2789
عنوان

عروسی😂😝

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 41 پست

یه بارم یکی از اقوام میره عروسی. کادو صد تومن داده بود 500تومن شاباش جمع کرده بودن🤣😁

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

عروسی تو خونه بود  والبته حیاط خونه کوچیک عروس دومادم ماشاالله  قد بلند و رعنا تو رقص عروس دوماد داما عروسا بلند کرد و شروع کرد چرخوندن تو هوا اونم نه یه ذره دوذره همه گارد دفاعی گرفته بودن دستا تو سر تا از ضربات احتمالی پاهای عروس خانم در امان‌بمونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای😂😂😂😂😂😂درآمد زایی میکردی چه مامان باحالی

😂😂😂😂😂😂الان خجالت میکشم😂😂😂😂😂همیشه ام خنگ بودم بچهای دیگ بیشتر جمع میکردن☹

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
عروسی خواهرم بود. من پوستم سبزس. تصور کن با اون همه پشم و پوست سبزه یه رژ قرمز زده بودم😅 واقعا هرچ ...

😂😂😂😂😂😂😂 تصورت کردم

حالا مزدوج شدی یا نه؟😂😂

😂😂😂😂😂😂😂 تصورت کردم حالا مزدوج شدی یا نه؟😂😂

😅😁بله دوساله ازدواج کردم. بعد 13سال🤣

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

یاد اون روسری قواره بزرگا که سرمیکردم و جلو گره میزدم با یه گیره استیلم جلو موهامو بالا میبردم بعدشم یه رژ زرشکی که انگار با دست فلج کشیدن پشت چشمامم اکلیل میزدم با لاک ناخن که انگاری خر روش ویراژ داده اه تازه کلیم فیس میکردم همیشه هم عین خرشرک نیشم باز بود آخه چراااا

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
یاد اون روسری قواره بزرگا که سرمیکردم و جلو گره میزدم با یه گیره استیلم جلو موهامو بالا میبردم بعدشم ...

🤣🤣🤣🤣

[QUOTE=139071275]من تا حالا تو هیچکدوم از عروسیامون همچین چیزی ندیدم😐😐😐😐 حتی بچه ها هم دست به شاباشا نمیزنن😐😐 ...[/QUOT]

عزیزم  ربطی ب پولداری نداره ،  هر کی یجوره 

ما  تهرانی هستیم از مام برمیدارن 

خانواده همسرم ترک هستن ولی برنمیدارن 

ولی برندارن خیلی بهتره چون پشتوانه و متعلق ب عروس و داماده

یه بارم یکی از اقوام میره عروسی. کادو صد تومن داده بود 500تومن شاباش جمع کرده بودن🤣😁

خودمم یبار 100کادو دادیم ،رقص چاقو ،رقص حنا و....برام جمع شد 200😂😂😂😂😂 علی برکت الله

عروسی تو خونه بود  والبته حیاط خونه کوچیک عروس دومادم ماشاالله  قد بلند و رعنا تو رقص عروس ...

😂😂😂😂😂😂 خوب بود کفش عروس از پاش پرت میشد تو صورت کسی واااای😂

آخه گفتم الان حمله میکنن بهم میگن باشه بابا فهمیدیم پولدار و باکلاسین🤕 منم ترکم😀 پس عروس خودمونی ...

عه 

پ کلا ترکا رسم ندارن 

ترکا قابل احترامن ولی کلا از فامیل همسر شانس نیوردم