یک ماه پیش یه زن شوهر جوون بخاطر تصادف فوت میکنن وضعشون هم خیلی خوبه یه دختر دارن ۳ سالشه تقریبا باباهه قبل از اینکه بره مسافرت یه وصیت میکنه هر اتفاقی براش افتاد کل اموالش برسه به زنش اگه برای جفتشون اتفاق افتاد برسه به دخترش البته تا زمانی که به سنی برسه بتونه درست تصمیم بگیره... هنوز خاک اون مرحوم خشک نشده خواهر برادرای پدره و مادره افتادن به جون هم سر اموال وکیله هم گفته موظفه طبق وصیت عمل کنه ... فقط امیدوارم نخوان سرپرستی اون طفل معصوم بخاطر اموال برعهده بگیرنو چاپلوسی کنن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حرفهایی است برای نگفتن و ارزش واقعی هر کس به اندازه ی حرفهایی است که برای نگفتن دارد... اما یه سوال که شاید براتون پیش بیاد؛کیمبودیا یعنی چی؟؟؟؟؟ وقتی دختر دومم را باردار بودم دختر اولم که دو سال وسه ماهش بود که من باردار شدم،در خیالش با من باردار شده بود همگام با من مراحلش را طی میکرد😍😍😍 یه روز اومد به باباش گفت:بابا تو دلم برات یه آجی دارم اسمش را گذاشتم کیمبودیا😉😉😉