2777
2789
عنوان

اقوام عوضی را بهتر با بشناسیم...

683 بازدید | 23 پست

یک ماه پیش یه زن شوهر جوون بخاطر تصادف فوت میکنن وضعشون هم خیلی خوبه یه دختر دارن ۳ سالشه تقریبا باباهه قبل از اینکه بره مسافرت یه وصیت میکنه هر اتفاقی براش افتاد کل اموالش برسه به زنش اگه برای جفتشون اتفاق افتاد برسه به دخترش البته تا زمانی که به سنی برسه بتونه درست تصمیم بگیره... هنوز خاک اون مرحوم خشک نشده خواهر برادرای پدره و مادره افتادن به جون هم سر اموال وکیله هم گفته موظفه طبق وصیت عمل کنه ..‌. فقط امیدوارم نخوان سرپرستی اون طفل معصوم بخاطر  اموال برعهده بگیرنو چاپلوسی کنن

تا اون طفل معصوم ١٨ سالش بشه

خوردن مال باباشو يه ابم روش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره بچه چه بلاهایی که سرش نیاد از این به بعد

حرفهایی است برای نگفتن و ارزش واقعی هر کس به اندازه ی حرفهایی است که برای نگفتن دارد...                                       اما یه سوال که شاید براتون پیش بیاد؛کیمبودیا یعنی چی؟؟؟؟؟   وقتی دختر دومم را باردار بودم دختر اولم که دو سال وسه ماهش بود که من باردار شدم،در خیالش با من باردار شده بود همگام با من مراحلش را طی میکرد😍😍😍 یه روز اومد به باباش گفت:بابا تو دلم برات یه آجی دارم اسمش را گذاشتم کیمبودیا😉😉😉

کاش وکیله نذاره. حیفه بخدا یه عمری مادر پدر کار کنن زحمت بکشن مفت خورای اطراف بخورن و کیفشو ببرن. 

من در اینده که خواستم وصیت بنویسم مینویسم تمام اموالم باید به فرزندم برسه اگر هم بچه نداشتم به خیریه ها بدن

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
حالا تکلیف چیه؟ فقط خدا کنه از هولشون نگیرن اموال و حیف و میل نکنن و همه‌چیو نسوزونن

وقتی دختره به سن قانونی برسه مطابق با وصیت نامه حق تصمیم گیری با اموال باباش داره

اگر به جای وصیت صلح عمری میکرد هیچ کسی دیگه نمیتونست دسترسی داشته باشه مگر قیم ، که می باید به دادست ...

صلح عمرچیه؟

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

هرچی میخان بگن مگه الکیه ! 

یک هشتم اموال مرده میرسه ب پدر و مادرش بقیه ب بچه خودش 

خواهرا و برادرها و .... هیچ دخل و تصرف و حقی ندارن 

طبیعتا که یکی باید سرپرستیشو قبول کنه اخه ۳ سالشه ! قبولم ک کنن این اموال ب نام اون بچه است کسی نمیتونه حقشو برداره