2777
2789
عنوان

ناعدالتی یا جبر جغرافیایی؟ نظر شما چیه؟ تاپیک محتوای عکس میباشد

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 27 پست
شانس دیگه همون لک لک که اینا رو شوت کرد تو خاورمیانه

😓

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
تو این دنیا عدالت وجود نداره:) 

آره انگار😓

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین سوالو از استادمون پرسیدم اون ترم منو انداخت

😆😆

لعنت به این بی عدالتی

که حرفشم ممنوعه

اگر بحث ناعدالتی باشه با توجه به ادله ی فلسفی به خداوند نقص وارد نمیشه.....

و این موضوع رده....

و همینطور خداوند بر اساس همون مقیاسی که آدم‌ها درش قرار دارندارن ازشون  انتظار  داره.....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 

همچنین برای خدا نه نژاد نه ثروت ونه....مورد اصالت قرار نمیگیره و خدا با اون خود حقیقی بنده اش کار داره نه چیزی که مربوط به تن میشه.....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
اگر بحث ناعدالتی باشه با توجه به ادله ی فلسفی به خداوند نقص وارد نمیشه..... و این موضوع رده.... و ...

عزیزم یه سوال دارم ازتون، تو همین ایران و جغرافیای خودمون 

یعنی اونی که تو کپر میشینه و شرایط سخت رو تحمل میکنه اون دنیا به ارفاق بهش نگاه میشه؟ 

و همه ی آقازاده ها و... با نگاه دقیق تری اعمالشون بررسی میشه؟ 

عزیزم یه سوال دارم ازتون، تو همین ایران و جغرافیای خودمون  یعنی اونی که تو کپر میشینه و شرایط ...

بله ما روایت داریم خداوند تو روز قیامت از بنده های فقیرش دلجویی میکنه....

خدا جبران میکنه.....

بله ما روایت داریم خداوند تو روز قیامت از بنده های فقیرش دلجویی میکنه.... خدا جبران میکنه.....

میدونی به نظرم اینجوری بود همه ی مسئولایی که کم هم از دین و احادیث و... نمی دونن و یه سرایی حتی رفتن درسش رو خوندن

کل مال و منالشون رو وقف می‌کردند تا مورد دلجویی خدا قرار بگیرن

میدونی به نظرم  اینجوری بود همه ی مسئولایی که کم هم از دین و احادیث و... نمی دونن و یه سرایی حت ...

راستش زیاد متوجه نشدم چی گفتی😀

راستش زیاد متوجه نشدم چی گفتی😀

😆😆

میگم اگه واقعا این احادیث بود، سران مملکت که خودشون هم درس و دانشگاه و تحصیلات حوزوی هم دارن 

کل مال و اموالشون رو وقف میکردن

نه اینکه یکی بیشتر از دیگری بیان اختلاس کنن 

😆😆 میگم اگه واقعا این احادیث بود، سران مملکت که خودشون هم درس و دانشگاه و تحصیلات حوزوی هم ...

این حدیث میگه خدا برای انسانهای فقیر تو اون دنیا جبران مکنه.....

این که شما میگید برمیگرده به حوزه ی انتخابات انسان تو این دنیا....

این دوتا اصلا ربطی به هم ندارن....

😆😆 میگم اگه واقعا این احادیث بود، سران مملکت که خودشون هم درس و دانشگاه و تحصیلات حوزوی هم ...

یعنی شما میگید اونایی که ثروت دارن بیان اموالشون رو وقف کنن تا فقیر بشن و خدا براشون جبران‌کنه؟؟!!!!!

بله کار  پسندیده ای هستش .....

اینم در نظر بگیرید میان علم و عمل فرسنگ ها فاصله است....

عالم بی عمل هستن این افرادی که شما میگید....