2777
2789

سلام بچه ها میشه لطفا کمکم کنین 

پسرم دو سال و نیمشه و هیچ کلمه ای نمیگه حرف زیاد میزنه اما همه نا مفهومه فقط به آب میگه باب

دارم از پوشک میگیرمش اما وقتی باهاش حرف میزنم ک نباید تو شرتت جیش کنی اصن گوش نمیده  یعنی هر حرفی باهاش میزنم گوش نمیده اصن فقط وقتی چیزی میکنه دهنش بگم اه بده درمیاره 

اشکالو بلده چون ی مکعب داره ک روش شکل کشیده و همه اشکال و درست میندازه 

رنگا هم تشخیص میده چون لگوهاشو رنگ به رنگ میچینه

اما ی کلمه نمیگه حتی نمیگه (ها) یا(نه) کسی میتونه راهنمایی کنه من چی کار کنم

دختر دایی منم تا سه سالگی حرف نمیزد ولی بعدش ی دفعه حرف  اومد

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نسبت به صدا واکنش نشون میده؟؟

از نظر حرف هنوز دیر نشده بعضی ها تو ۳ یا ۴ حتی به حرف میان

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم

من ب استادام ک روان شناس اندگفتم گفتن اصلا کاریش نداشته باش فقط براش شعر و‌داستان بخون استرس نداشته باش، 😑ولی نمیشه استرس دارم😑😑

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

عزیزم ببرش دکتر

هرچقدر هم دیر بخواد زبون باز کنه ولی باید حداقل مامان بابا اب و اینجور کلمه های ساده رو بلد باشه

و اینکه وقتی نمیتونه صحبت کنه از جیش نگیرش ، خب وقتی جیش داره چی بگه؟؟ اول به فکر حرف زدنش باش

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
نسبت به صدا واکنش نشون میده؟؟ از نظر حرف هنوز دیر نشده بعضی ها تو ۳ یا ۴ حتی به حرف میان

میدونین فقط صدای کارتون بشنوه از تو اتاق با کله میاد تو اال تی وی ببینه

عزیزم ببرش دکتر هرچقدر هم دیر بخواد زبون باز کنه ولی باید حداقل مامان بابا اب و اینجور کلمه های ساد ...

میدونی هر کاری میخواد بکنه دستمو میگیره مثلا میبرم در اتاق اشاره میکنه باز کنم یا گشنه باشه میبرم سر یخچال گفتم دستشویی هم داشته باشه ببرم اما خب...