2777
2789

من الان ۳۳ هفته ام و دارم استراحت می کنم تا ۳۴ هفته دو قلوهامو به دنیا بیارم،تو هفته ۳۲ دوبار با فاصله ۲۴ ساعت بتا زدم

اگه ۳۴ هفته زایمان کنم بچه ها چقد نیاز میشه تو ان آی سیو بمونن؟

دوقلوهامم همسانن و تک جفتی ان 

خدا میدونه

ان شاالله زیاد تو دستگاه نمونن مخصوصا اینکه امپولو زدی

ان شاالله به سلامتی باشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سی هفته رو میدونم یه ماه و نیم موندن

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

برو این تاپیک صفحات قبلی رو بخون..

یکی از بچه ها 33هفته و پنج روز بچه هاش به دنیا اومدن..خداروشکر جفتشون خوب بودن و تو بیمارستان نموندنhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1320352/مامانایی-که-دوقلو-دارین-یا-دوقلو-باردارین-بیاین-تا-با-هم-باشیم

چرا باید ۳۴ هفته زایمان کنی؟ دوقلوهات ارثی ان یا با دارو؟

۳۲ هفته درد زایمانم گرفت الان با سولفات و استراحت مطلق تونستم نگهشون دارم 

نه ارثی نه با دارو 

خودمم نمی دونم چطور دوقلو شد

۳۲ هفته درد زایمانم گرفت الان با سولفات و استراحت مطلق تونستم نگهشون دارم  نه ارثی نه با دارو& ...

خدابرات نگهشون داره من عاشق دوقلوام

گلم بازم استراحت کن

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
مرسی عزیزم  ولی خیلی سخته دوران بارداریش  جدا از هزینه های دوبرابرش استرسشم زیاده

اره میدونم صدردصد  ولی من باهمه سختی هاش دوس دارم دعام کن گلم

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃